Manchester United – Spurs 0-0 (0-1 i 89:e minuten…)

Bedrövelse över domarnas bedömning som gjorde att Tottenham inte fick gå av planen som segrare i tisdagens drabbning på Old Trafford. Oturen kunde ändå inte stjälpa ett Spurs med självförtroende och ta ifrån oss en lång rad med segrar och oavgjorda matcher nu. Ungdomarna utmärker sig allt mer och startelvan kan snart innehålla vem av våra förmågor som helst, med andra ord så har Tottenham ett riktigt vasst lag på gång!

Det var således ett mål, annat kan jag inte tycka, och det är så typiskt att vi inte kan få ta hem tre poäng!
Vare sig Defoe eller Kanoute kunde spela, och det kan inte annat än ses som en smärre katastrof när man ska möta ett försvagat men ändå formstarkt Manchester på bortaplan! Nu verkar jag ha glömt att Tottenham är i ett ätter värre stim av självförtroende och vem som än tas i så spelas bra fotboll och sedan har Jol ett bra taktiskt huvud och dessutom vågar gambla lite med spelare, och ändra om i ett vinnande lag!

Manchester United: Carroll, Phil Neville, Heinze, Ferdinand, Silvestre, Ronaldo (Spector, 84), Giggs (Bellion, 37), Keane, Scholes, Fletcher (Miller, 76), Smith Avb: Djemba-Djemba, Ricardo.

Spurs:: Robinson; Pamarot, Naybet, King, Edman; Ziegler, Mendes, Carrick, Ricketts (Gardner, 89), Marney; Keane. Avb: Fulop, Bunjevcevic, Yeates, Ifil.

DOMARE: Mark Clattenburg.

Jag har inte sett matchen och jag tänker inte sätta mig och göra ett större utlägg om matchen i sig då den naturligtvis kommer i total skugga av vad som hände i sista matchminuten då Mendes GÖR mål från halvlinjen – näst intill!

Jag har skrivit krönikor om det förut och det säger sig självt att det ska in teknik då något som detta sker. Det finns ingen ursäkt att inte ta en halv minut och titta på det situationen igen. Dessutom måste man som domare Mark Clattenbrerg och linjedomare Rob Lewis fundera över hur man kunde missa att det blev mål eftersom bollen studsar inne i målet, och det är nästan så jag vill kräva Carrol på en gentlemannainsats och ställa sig upp och säga att bollen klart och tydligt gick in.

Visst tog vi en poäng på Trafford, men alla, och då menar jag verkligen hela världen vet att vi tog tre poäng. Och jag anser att vi borde fått segern i efterhand. FA borde också undersöka hur domarna kunde missa ett så oerhört tydligt mål.

Jag borde naturligtvis skriva om allt annat men jag orkar inte och känner dessutom att tiden när lite knapp nu på förmiddagen, samt att jag vill få ut något på sidan för allt kommer troligen att diskuteras så det känns som om alla vet allting redan om jag skriver detta ikväll!

Det var mål! Punkt 3 poäng tack.

(jag tackar Gud att det inte var mot Arsenal, för då hade jag inte kunnat skriva allt!)

alexspurs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*