Riksomfattande medlemstävling – vinn Londonresa!

Londonresa inkl hotellnatt, matchbiljetter och signerad Edmantröja mm att vinna! Var med och värva nya medlemmar till THSS med chans att vinna fina priser. Du kan hjälpa oss, om du känner någon Spursare som inte är medlem.

Londonresa inkl hotellnatt, matchbiljetter och signerad Edmantröja mm att vinna!
Var med och värva nya medlemmar till THSS med chans att vinna fina priser. Du kan hjälpa oss, om du känner någon Spursare som inte är medlem.

Medlemsvärvningstävling
Deltag och värva nya medlemmar till THSS med chans att vinna fina priser. Du kan hjälpa oss, om du känner något Spursfan som ännu inte är medlem.

Varför?
Vi vet att det finns tusentals Spursfans där ute i Sverige som kanske inte känner till att en officiell supporterklubb bildats. Om vi blir fler så blir vi starkare och kan ta fram fler förmåner för alla Spursfans som är THSS-medlemmar. Eftersom THSS till stor del använder internet för att nå ut med sin information till Spursfans nås många internetlösa inte den vägen. Vi tror att ni kan hjälpa oss att söka upp dessa Spursfans som ej ännu vet att vi finns, och få supporterklubbens medlemsskara att växa!

När vi bildade supporterklubben våndades vi över hur många medlemspaket vi skulle trycka upp. Vi beslutade oss för minimiantalet 500st. Det första delmålet är därför att vi blir 500st medlemmar inom kort (vi är ca 350st nu).

Tävlingsmål
STORLEKEN på VÄRDET av de tävlingspriser vi kommer dela ut till vinnarna beror på totala antalet värvade medlemmar som uppnås AV ALLA TÄVLANDE tillsammans under hela tävlingen. Den person som av dessa har värvat flest nya medlemmar indivduellt har vunnit 1:a priset. Det kan vara enklare än du tror!

Vid totalt 100 nya medlemmar eller fler:
1:a pris – En resa till White Hart Lane inkl hotell & matchbiljett
2:a pris – En signerad Edman-matchtröja
3:e pris – En nydesignad THSS-tröja

Vid totalt 50 nya medlemmar eller fler:
1:a pris – Två matchbiljetter till Spursmatch i Premier League
2:a pris – En signerad Edman-matchtröja
3:e pris – En nydesignad THSS-tröja

Vid totalt 25 nya medlemmar eller fler:
1:a pris – En signerad Edman-matchtröja
2:a pris – En nydesignad THSS-tröja
3:e pris – En nydesignad THSS-tröja

Bonusvinster:
Bland alla som bidragit med nya medlemmar så lottar vi ut 3 st nydesignade THSS-tröjor.

Tävlingen går ut på att själv värva så många nya betalande medlemmar som möjligt. Ingen styrelsemedlem eller arbetande i spurs.se´s webbredaktion får deltaga i tävlingen (även om vi såklart får värva medlemmar utan att vara med i tävlingen 🙂

Enväldig jury är THSS Peter J Borg och Micce Ström.

Hur gör jag?
Värva en medlem.
Maila till ekonomi@spurs.se (eller peter.j.borg@telia.com) och tala om ditt medlemsnummer och nyvärvade medlemmens fullständiga namn. När han/hon sedan betalt sin medlemsavgift till THSS, erhåller du EN värvningspoäng. Flest ihopsamlade värvningspoäng vinner. Tävlingen är öppen för THSS-medlemmar och pågår till den 2004.12.31. Den aktuella ställningen i tävlingen redovisas löpande på spurs.se var tionde dag under THSS MEDLEMMAR/Medlemstävling.

Lycka till!
Peter & Micce i THSS styrelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.