Lee Barnard och Dean Marney lånas ut

Spurs unga anfallare Lee Barnard har inte fått chansen i A-laget den här säsongen, trots flera imponerande insatser för reserverna. Nu lånas han ut en månad till Leyton Orient i hopp om att han får lite extra erfarenhet av A-lagsspel.

Även mittfältaren Dean Marney får beställa eftersändning av sin post den nämsta månaden. Han har blivit utlånad till Championship-klubben Gillingham.

Att Lee Barnard har fått se sina chanser i A-laget försvinnande små beror mer på att Spurs har en stark anfallstrio i Kanouté, Defoe och Keane som prenumererar på platserna. Lee har med sina åtta mål på nio reservlagsmatcher kanske gjort sig förtjänt av åtminstone ett inhopp i A-laget, men i dessa anfallsmässigt svåra tider har Santini prioriterat att få igång de anfallare som anses som förstaval.
Vi får se Barnards utlåning som ett tillfälle för honom att få välbehövlig A-lagsrutin.

Dean Marney gjorde sin debut i A-laget i slutskedet av förra säsongen då han kastades in i hetluften direkt. Att göra sin debut mot självaste Manchester United är få förunnat.
I och med sommarens invasion av mittfältare har även Marney fått sina matcher i reservlagsserien.
Liksom Barnard ska Marney ha skött sig väldigt bra under säsongen och även här får vi hoppas att Dean kommer tillbaka som en mer rutinerad spelare. Vi behöver verkligen konkurrenskraftiga högermittfältare som det ser ut i dagsläget.

spurs.se önskar Lee och Dean lycka till på sina utflykter den kommande månaden.

Av claesoul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.