Sean Davis borta resten av året.

Idag bekräftade Jacques Santini att Spurs defensiva mittfältare Sean Davis med största sannolikhet kommer att vara borta från spel under resten av 2004 på grund av knäskada.

Efter en veckor lång skadefrånvaro hann Sean Davis med att deltaga i två matcher innan det återigen var dags för sjukstugan.
Davis fick en smäll på sitt sargade knä under lördagens match mot Fulham och tvingades att snarast genomgå en operation.

Idag bekräftade Santini att Davis kommer att bli borta mellan två och tre månader, vilket innebär att Davis knappast lär spela mer under detta kalenderår.
Även om operationen sägs varit lyckad så kommer rehabiliteringen ta betydligt längre tid än den dryga månaden som det först antogs.

Detta innebär ytterligare bekymmer för Spurs franska manager då skadelistan riskerar att bli längre och längre.
Det rapporteras att det på ett träningspass i veckan endast fanns tolv spelare som var friska nog att delta och detta låter väldigt oroväckande då Tottenhams spelartrupp knappast är bred nog att klara av allt för många skador.

Det är dock "bara" fyra spelare som man i dagsläget vet definitivt kommer att missa den kommande matchen mot Charlton och det är, förrutom Davis även Thim Atouba, Anthony Gardner och Erik Edman.

Vi får hoppas att Arnesens nya medicinska team gör skäl för sitt goda rykte och dels håller truppen hel och fräsch samt att de kan rehabilitera de skadade spelarna på ett tillfredsställande sätt.

Av: claesoul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*