Dilevski femtonde värvningen i elfte timmen

Australiensiske 19-årige högermittfältaren Spase Dilevski drog efter något utdragna förhandlingar om hans personliga villkor på sig den liljevita Spurströjan. Arnesen har haft ögongen på Dilevski som tillhört holländska klubben PSV Eindhoven. Spase har landslagsmeriter för sitt Australien bl a som yngsta deltagare i australiensiska OS-truppen i Aten.

Fotnot: Dilevski blev Arnesens femtonde(!) värvning i vad som i vissa engelska tidningar kallas för "The Spurs Revolution". Tretton av dessa spelare har värvats under sommaren. Målvakterna Paul Robinson och Marton Fulop blev klara för Spurs redan i maj strax innan förra säsongen avslutades.

Läs mer om Dilevski på spurs.se´s sida om spelartruppen (uppdatering sker där inom kort!):
http://www.spurs.se/?sid=article&pid=read&id=1540

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*