Spelarbetyg för Birminghammatchen

Tottenhams poängsvit fortsätter, denna gång blev det vinst hemma mot Birmingham. Här har ni spurs.se's betyg på Tottenhams spelare.

Dessa spelarbetyg är satta av delar av redaktionen och styrelsen. Efter varje match sätter denna varje jurymedlem ett betyg mellan 1 och 10 på varje spelare som spelat mer än en kvart i matchen. Efter att betygen insamlats får man fram ett snittbetyg som avrundas till närmsta 0,5. Om ett par omgångar kommer det så växa fram en snitttopp, där ni kan se vilka spelare som presterat bäst för Tottenham.

Spelarbetyg, Tottenham – Birmingham 1-0 (28/8-04):

Paul Robinson – 6,5 – Höll nollan för andra gången i sin Tottenhamkarriär, men sattes inte på allt för hårda prov.

Erik Edman – 6,5 – Spelade bra defensivt, men hade det mycket svårt att komma med offensivt.

Nourredine Naybet – 6,5 – Godkänd denna gång, men inte så mycket mer. Gör dock inga stora misstag.

Ledley King (c) – 8 – Gör återigen en stormatch och är kanske Tottenhams bästa spelare. Bryter och nickar undan i princip allt som kommer i hans väg.

Noe Pamarot – 5,5 – Än så länge är det frågetecken kring vår nye fransman. Ofta felplacerad och många bortslagna långbollar.

Johnny Jackson – 4 – Visar än en gång att han är för dålig för Tottenham. Det enda han egentligen lyckades med var någon dribbling då och då. (Ut 90)

Sean Davis – 7 – Kämpade som vanligt friskt på mitten utan att utmärka sig speciellt. Bra fungerande samarbete med Pedro Mendes.

Pedro Mendes – 8 – Går från klarhet till klarhet. Bra precision i passningarna och oerhört löpstark.

Michael Brown – 6,5 – Spelade även i dag på högerkanten och gjorde det godkänt. Kämpade oerhört mycket, och var även nära att göra mål.

Robbie Keane – 4,5 – Första hemmamatchen efter skadan för Keane. Hade riktigt svårt att komma in i matchen och samarbetet med Defoe klaffade inte idag. (Ut 64)

Jermain Defoe – 8 – Som vanligt rörlig och svårstoppad för motståndarna. Vår räddare i nöden ytterligare en gång. (Ut 86)

Avbytare:

Frederic Kanouté – 5 – Hittade inte riktigt in i matchen och har en bra bit kvar till sin topp. (In 64)

Jamie Redknapp – Spelade mindre än 15 minuter och betygsätts ej. (In 86)

Anthony Gardner – Spelade mindre än 15 minuter och betygsätts ej. (In 90)

Jacob Rosander

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*