Ett intressant möte med förste svenske a-lagsspelaren i Spurs 122-åriga historia

Telefonen ringer. "Hej, det är Erik Edman" hör jag avlägset en röst säga. Några avbrutna samtal och "Avspark"-TV-program senare träffas vi i Stockholm i samband med svenska landslagssamlingen. Samtalsämnet gled in på Premier League-laget Tottenham. Något som vi naturligt nog båda två verkade finna intressant och underhållande. Under vänstermarginalrubriken "KRÖNIKOR" kan du som THSS-medlem läsa en interjvu av Mathias Bridfelt i det haltvimmeslånga mötet med nya Spursförebilden Erik Edman. Exklusivt för Dig som THSS medlem!

Hela THSS premiärintervju med Erik Edman finns att läsa under "KRÖNIKOR":

http://www.spurs.se/?sid=article&pid=latest&id=25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.