Edson Silva värvas till Spurs på permanent basis.

Enligt spurs.co.uk och PSV Eindhovens hemsida så har klubbarna nu gjort klart att Edson Silva stannar i Spurs, efter att ha fullgjort sin trial-period för Spurs.

Edson Silva, med det förnäma fulla namnet Edson Rolando Silva Sousa, kom tillsammans med Dugui Bakari på en så kallad "trial" till Spurs för ett par veckor sedan. Medan Bakari inte imponerade mer än att klubben var villiga att erbjuda honom ett lånekontrakt över tre månader så verkar Edson Silva imponerat tillräckligt på Santini och company för att bli erbjuden ett fulltidskontrakt.

Anfallaren Silva kommer, som sagt, från PSV Eindhoven dit han blev värvad av – ja, just det – Tottenhams nuvarande technical director Frank Arnesen. Trots att Silva inte varit i närheten av PSV´s förstaelva så verkar Arnesen övertygad om att 21-åringen från Kap Verde kan göra ett bra jobb i Spurs.
Det är väl rimligt att anta att han är tänkt som en fjärdeforward bakom Keane, Defoe och Kanouté för att i framtiden kunna konkurrera på allvar.

Vi hälsar Edson Silva välkommen till Tottenham Hotspur.

Dessutom meddelas det att Atouba, Naybet och Silva samtliga har fått sitt work permit och är klara att representera Spurs redan i morgon mot Liverpool. Återstår att se om någon av dem finns i Santinis planer så här tidigt.

Claes Persson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.