Santini kröner sin King

Enligt flera rykten har Jacques Santini bestämt sig för vem som i fortsättningen ska leda laget in i en ny storhetsperiod. Ledley King får växa i sin favoritroll som mittback stolt bärandes lagkaptensbindeln, enligt bl.a. Neil Ashton på people.co.uk

Jamie Redknapp ska av Santini ha fått reda på att han inte blir ordinarie kapten fr.o.m. säsongstarten. Jacques tycker att han ska koncentrera sig på att bli frisk och vara spelklar så många matcher som möljligt under säsongen, istället för att känna pressen av att vara en vingklippt kapten på läktaren i var och varannan match.

Att det blev just King, och inte vice kapten Carr, som tar över bindeln är logiskt. Carr har endast ett år kvar på sitt kontrakt och ryktas vara på väg bort från klubben med flera stora klubbar som möjlig adress. Dessutom har King växt i och med sina landslagsuppdrag för "De tre lejonen".

Santini ville nog också markera för King att Tottenham har stort förtroende för honom, i samband med att både Chelsea och *rsenal hängt runt hälarna på King för att locka över honom till Londonrivalerna. Chelsea var för några veckor sedan närmast med ett högt bud, men med en förestående möjlighet för King att bli just kung och lagkapten på sitt kära White Hart Lane, säkrades vår Ledley till laget.

Detta är ännu obekräftat från Tottenhams offciella engelska hemsida spurs.co.uk

Mathias Bridfelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.