Inför Tottenham vs Feyenoord i Kappa Cup

Ikväll har det så blivit dags för Santinis nya Tottenham att mäta krafterna mot internationellt starkt motstånd i form av holländska Feyenoord. Matchen är semifinal i Kappa Cup och spelas på Manuel Ruiz de Lopera i Sevilla.

Tottenham kommer till Sevilla med en stark trupp, och innehåller bla annat vår senaste värvning Erik Edman och de två provspelande anfallarna Edson Silva och Dagui Bakari. Mycket talar för att Edman får debutera i den liljevita tröjan, eftersom Santini nog vill att han kommer in i lagets spel så snabbt som möjligt. Om Edmans debut sedan består i att starta matchen eller i ett inhopp låter jag dock vara osagt. Det skulle emellertid vara trevligt att se så mycket som möjligt av den snabbe svenskens färdigheter!

Feyenoord har inför denna säsong värvat ett par mindre kända, men duktiga spelare. Brassen Gerson Magrao har plockats in från Cruzerio, 20-årige australiern Alex Brosque från Marconi Stallions och Pascal Bosschaart från Utrecht. Den sistnämnda har tillsammans med lagkamraterna Dirk Kuyt och Romeo Castelen just tagits ut till det holländska landslaget.

Trolig startelva för Tottenham:

Keller

Carr
King
Gardner
Edman

Ricketts
Mendes
Redknapp
Jackson

Defoe
Kanouté

Jacob Rosander

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*