Tisdagssamling på Edmans Spursdebut!

Matchsamlingar sker i många delar av Sverige inför Edmans TVsända Spursdebutmatch 3/8 och TVsända ligastarten 14/8. Mer info under rubriken "Matchsamlingar". Vi tjuvstartar lite i sommarhettan med en spontansamling under Edmans debutmatch i Spurs tisdag 3 augusti kl 19:00 på The Stringfellow pub, Torsgatan 48 vid S:t Eriksplan, Stockholm.

Flera supportrar har på spurs.se undrat om det finns något ställe dit man kan gå och se Eurosports TV-sända Kappa Cup semifinalen mellan Spurs och Feyenoord. Även finalen sänds av Eurosport. Samling sker även då om Spurs tar sig till final.

Vi gör en spontansamling på The Stringfellow för de som vill ta en pint tillsammans och se Edmans debut i pubmiljö med några sköna Spurs-supportrar!

Ta på Spurströjan!

För de som vill bli THSS medlemmar på plats, går det bra. Skriv in dig och betala till styrelsemedlem Mathias Bridfelt på The Stringfellow. I andra städer är det ännu oklart om det går. Eventuellt på Rolling i Eskilstuna om Mikael Thor är där. Mer info om detta inom kort!

Adress: Torsgatan 48
Telefon: 08-32 77 17
Öppettider: Alla dagar 15-01, tidigare på lördag 14/8 pga Spursmatchen.
Antal fatöl: 15
Antal flasköl: 7
Kommentar: Öppnade 2002-08-22. Blandat ölsortiment med Staropramen Dark, Hoegaarden, Leffe Brune, Bass och Spitfire

Bartender "Murre" är en glad Liverpool-supporter men ser ändå fram emot ligapremiären 🙂 "Murre" säger att han kommer tala om för en av sina Spursvänner att han bör bli medlem i THSS.

Så ska det låta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.