Spurs glänste i supportercupen (27-2 i mållskillnad före 1/4 finalen!)

Att våga är att vinna kan man säga var den rätta benämningen om laget som ställde upp att försvara Tottenham Hotspurs färger i 2004 års Supportercup på Limhamnsfältet i Malmö. Vi ställde upp med ett slagkraftigt lag där vi spelade en fotboll som påminde om 80-talets briljansfotboll. Hela 27-2 i målskillnad före kvartsfinalen visar tecken på anfallsfotboll och kämparglöd! Alla resultaten och fler matchbilder, klicka här.

Att våga är att vinna kan man säga var den rätta benämningen om laget som ställde upp att försvara Tottenham Hotspurs färger i 2004 års Supportercup på Limhamnsfältet i Malmö. Vi ställde upp med ett slagkraftigt lag där vi spelade en fotboll som påminde om 80-talets briljansfotboll.

I gruppspelet hade vi lag som Vålerengen och Elfsborg men där visade vi var skåpet ska stå med eftertryck! Vi vann vår grupp rätt så överlägset, om man säger så. Som Spurs-supporter är man ju inte van vid att använda den termen allt för ofta!

På söndagen var det dags för slutspel och kl. 10.45 möter vi ett klassiskt tipsextra lag, Aston Villa som vi tvålar till med 4-0 efter övertygande spel. I kvartsfinalen väntar oss ett Polskt lag, Pogon Szczecin. Ett lag som domarna varit rädda för att döma eftersom deras fans betett sig hotfullt och osportsligt. Detta får tyvärr också vi erfara. En väldigt hård och tuff match med gula och röda kort blev resultatet. I första halvlek gjorde vi ett par individuella misstag som ledde till att de ledde med 2-0 i halvtid.

Till andra halvlek ändrade vi taktik och spelade hårdare och mer ut på kanterna vilket ledde till att vi kunde kvittera till 2-2. Detta resultat medförde att det blev straffar. Efter första fem lagda straffarna var det dags för sjätte straffen som en viss Robert Matevski stegar fram och slår utanför vilket betyder att 2004 års Supportercupupplaga av Tottenham Hotspur därmed hade gjort sitt, men att våga är att vinna.

Robert Matevski

GRUPP F:

Lagnamn S V O F Mål P

1. Spurs 4 4 0 0 23-2 12 GRUPPSEGRARE
2. MT96 4 3 0 1 13-6 9
3. Pogoñ Walczaca (Pogoñ Szczecin,Poland) 4 2 0 2 7-8 6
4. Vålerenga Rejects (Vålerenga, Norway) 4 1 0 3 4-8 3
5. Guliganerna (IF Elfsborg) 4 0 0 4 3-26 0

Pogoñ Walczaca – Spurs 0-4
Spurs – Guliganerna 10-1
Spurs – MT96 5-1
Vålerenga Rejects – Spurs 0-4
MT96 – Vålerenga Rejects 2-0
Guliganerna – MT96 1-7
Vålerenga Rejects – Pogoñ Walczaca 0-2
MT96 – Pogoñ Walczaca 3-0
Guliganerna – Vålerenga Rejects 0-4
Pogoñ Walczaca – Guliganerna 5-1

ÅTTONDELSFINALER:
Fulham – Swede Wolves#2 = 10 – 2
ÖIS Supporterklubb – *rsenalSweden#2 = 2 – 3
Black & White#2 – MT 96 = 0 – 4
Torcida – MFF Support Stockholm = 4 – 0
Pogoñ Szczecin – Pogon.v.pl. 2 – 1
Spurs – AstonVillaSweden = 4 – 0
Swede Wolves#1 – 100% EG = 3-0
Juventus Scandinavien – MFF Support HU03 = 4 – 0

KVARTSFINALER:
Fulham – ArsenalSweden#2 = 2 – 0
MT 96 – Torcida = 2 – 1
Pogoñ Szczecin – Spurs = 2 – 2 (7 – 6 efter straffar)
SwedeWolves#1 – Juventus = 1 – 4 (efter straffar)

SEMIFINALER:
MT 96 – Fulham = 1 – 3
Pogoñ Szczecin – Juventus = 5 – 4 (efter straffar)

FINAL:
Fulham – Pogoñ Szczecin = 5 – 6 (efter straffar)

Vi vill gärna få in en spelaruppställningen för Spurslaget. Kan ni mejla pr@spurs.se detta så lägger vi upp den på denna artikeln.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*