Ian Scott har inte missat EN enda match på 10 år

THSS träffade Tottenhamboende supportern Ian Scott vid alla matchsamlingarna under Spurs-i-Sverige-veckan. En beundransvärd lojalitet mot klubben han bär under klubbemblemet…

Ian Scott spenderade tillsammans med några Spursfanatiska vänner en vecka i Sverige då Spurs förutom hård träning spelade tre träningsmatcher.

Ian Scott celebrerar sin 50:e säsong som Spurssupporter. "Jag har haft säsongskort på White Hart Lane i 28 år. Jag satt många år på lower west läktaren nära gräsplanen, men när jag blev pensionär fick jag möjlighet att köpa säsongskort på norra läktaren för pensionärspris vilket är kanske en fjärdedel av det pris jag betalade tidigare. Jag trivs dock bra på norra läktaren också!" berättar Ian med inlevelse.

"Under de senaste tio åren har jag inte missat EN enda Spursmatch. Inte en enda bortamatch, reservlagsmatch eller träningsmatch utomlands" fortsätter Ian, som har en specialgjord THFC South Africa Tour 2003 keps på sig från en av förra årets träningsveckor.

Han välkomnar alla oss svenska fans till Tottenham och WHL i höst, och lovar att han och hans vänner ska ta väl hand om oss THSS medlemmar på de lokala favoritpubbarna.

Mathias Bridfelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*