Mark Yeates får nytt kontrakt

Den unge irländaren har imponerat på Jacques Santini under försäsongen och belönas med ett nytt tre-årskontrakt.

Med ett par imponerande insatser, som inleddes med debuten mot Wolves i sista matchen förra säsongen, har Mark Yeates imponerat tillräckligt på Spurs nya tränarstab att han blivit belönad med ett nytt tre-årskontrakt.
Yeates förra kontrakt hade visserligen ett par år kvar att löpa, men för att vara säkra på att få behålla anfallaren i framtiden har Santini och Arnesen gett honom ett nytt, och man får anta att är lite mer lukrativt.
Mark Yeates själv är mycket nöjd, men även överraskad. Han säger till SkySports:

– "'I am delighted to sign again, but I had a couple of years left on my other one, so it came as a bit of a surprise when they offered me something.

''I love being part of this club and I think that with all the changes that are coming along now, it is a good opportunity for me and the young lads to try and impress.''

Detta följer Spurs nya policy att förutom knyta till sig de mest lovande ungdomarna i England och Europa för att utvecklas till spelare för A-laget, även se till att förlänga med de mest lovande ungdomarna som redan finns i klubben. För ett par veckor sedan så skrev ju även Stephen Kelly på ett nytt kontrakt.

Claes Persson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*