Kit Manager Roy tycker till om nya matchtröjorna

THSS träffade Tottenhams materialförvaltare Roy Reyland på en Spursträning i Kungsbacka och frågade vad han med sina 28 år i klubben anser om de nya matchtröjorna ur ett historiskt perspektiv.

Roy är den i klubben idag som arbetat längst av alla i THFC. Hela 28 år har det blivit hittills.

"Det nya matchstället är det snyggaste vi haft på många många år" säger Roy belåtet. "Den helvita tröjan har tydliga passningar bakåt i tiden från Spurs 86/storhetstid och kommer finnas i både lång- och kortärmad version" fortsätter han.

Han är också mycket nöjd med bortastället där den stilrent mörkblå tröjan med vit logo gör sig mycket snygg tillsammans med de helvita shortsen.

Tredjestället är enligt Roy en starkt lysande nästan neongul tröja med samma helvita shorts. Samma gulfärgade strumpor till.

Roy avslöjar att han har planer på att vid några tillfällen under säsongen få laget att spela i helvitt igen…

"Vi har ju en helvit hemmatröja OCH helvita bortashorts i år…" säger han och ler som om han redan planerat "kuppen" för någon av kommande säsongens bortamatcher.

"Helvitt är klassiskt snyggt och har burits av laget vid ett flertal tillfällen. Senast vi hade det som hemmadräkt var under säsongen 86/87" berättar han ur sitt aldrig sviktande elefantminne. (f.ö. var 86/87 året då Clive Allen gjorde rekordmånga 49 mål på en säsong och blev årets mest värdefulla spelare i ligan, Reds anm.)

Mathias Bridfelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*