Incidenten på Ullevi

Efter att ha pratat med medlemen och fått så mycket information som möjligt har vi nu fattat ett enhälligt styrelsebeslut.

Under matchen på Nya Ullevi mellan Tottenham och FC Copenhagen kom en kille in på Tottenhamsektionerna G-H-I iklädd Arsenaltröja. En medlem i THSS gick då fram till killen och knuffade/tryckte honom på bröstet och sa att "You don't belong here".

Killen i Arsenaltröja gick upp till övre sektionen på GHI där
Tottenhamfansen fanns och en hel del andra reagerade då negativt på killens tröja. Som en följd av detta gick killen ner från läktaren THSS-medlemmen såg detta och gick ned till vakterna och sade att killarna hade kommit fel, och att de borde sitta någon annanstans. Vakterna erkände då att ett fel begåtts och förde bort killarna.

Utifrån denna information, så har styrelsen enhälligt valt att inte stänga av medlemmen, utan ge honom en varning då han av vissa uppfattades som hotfull. Liknande beteende kommer att leda till uteslutning.

Vi hoppas att ni alla har förståelse för vårt beslut, och vi vill
härmed lägga händelsen bakom oss, och istället se framåt mot en förhoppningsvis framgångsrik säsong för vårt älskade Tottenham.

Styrelsen i THSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*