THSS i media – Drömstart för supporterklubben

Vi har fått en drömstart. Två miljoner träffar på sajten första två veckorna(!). Mängden betalande THSS medlemmar har ökat mycket snabbt senaste veckan. Beröm från de utländska organiserade supportrarna har dessutom strömmat in.

Mathias Bridfelt, PR- och marknadsansvarig i Tottenham Hotspur Supporters Sweden (T.H.S.S.) gör efter en kort tids uppdrag för svenskafans.com´s spursredaktion nye redaktionschefen Mikael Nilsson sällskap och väljer att fokusera på nya officiella supporterklubbsajten spurs.se.

Vassa pennor i redaktionen
"I inledningsskedet kommer jag utöver PR/marknadsarbetet även arbeta övergripande med att förbättra spurs.se-sajtens funktionalitet med mål att få enbart nöjda besökare. Jag är säker på att de vassa pennorna i redaktionen kommer göra den nya sajten till en av de snabbaste, mest läsvärda supporterklubbsajterna i Sverige." förklarar Mathias.

Två miljoner träffar
"Vi har fått en drömstart med vår nybildade officiella supporterklubb. Den officiella sajten spurs.se har haft två miljoner träffar(!) under de två inledande veckorna vilket givit en mycket positiv signal till den engelska moderklubben THFC. Medlemsinbetalningarna strömmar in rekordsnabbt. Jag tror att vi närmar oss 400st medlemmar redan efter två veckor, och vi känner redan nu till ytterligare ett hundratal som blir medlemmar inom kort. Målet är dock att ena de tusentals Spursfans vi vet finns i Sverige." säger en förhoppningsfull Mathias.

Spurs till Sverige – perfekt tajming
"Att Spurs hela spelartrupp valde att lägga sin första träningsvecka i Sverige var perfekt tajming för oss i THSS. Under de tre träningsmatcherna mot Falkenbergs FF, FC Köpenhamn och FC Trollhättan återfanns vid varje match(!) drygt tusen Tottenhamtröjor i publiken, vilket vittnar om trogna fans som inte överger sitt lag även då de senare årens sportsliga framgångar uteblivit."

THSS i Media:

T.H.S.S. "PR-kupper" på officiella engelska sajten spurs.co.uk under rubrikerna "Swedish Diary 6"
( http://www.spurs.co.uk/article.asp?article=214416 ) och "Swedish Diary 3" ( http://www.spurs.co.uk/article.asp?article=213795 ).

Intervju i Sveriges Radio Väst i P4: Interjvu med vice ordförande Mikael Ström före Trollhättanmatchen 17 juli.

Intervju med sekreterare Mikael Thor i Trollhättans väl genomarbetade matchbladstidning. Rubrik: "www.spurs.se"

"Brilliant PR by Spurs in Sweden": http://www.spursodyssey.com/0405/pr.html

Ev artikel med foton om Lars-Gunnar Björklund och THSS på Trollhättans fotbollsplan på Spursmatchen i samband med utnämningen av honom som hedersmedlem. Mer info om detta inom kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*