Pedro Mendes debuterar?

Enligt vad THSS erfar kommer samtliga spelare ur startelvan mot FC København att stå över träningsmatchen mot FC Trollhättan på Edsborg.

Därmed får tillresta supportrar möjligheten att se flera av våra ungtuppar visa upp sig på svensk mark. Det mesta tyder på att nye burväktaren Marton Fulop startar i mål. Ungraren har imponerat på tränarstaben med sin goda attityd, starka vilja, fina spänst och säkra bollbehandling.

Backlinjen består troligtvis av Stephen Kelly, Mbulelo Mabizela, Gary Doherty och Phil Ifil. Marcel McKie ligger även nära till hands för en startplats till vänster i försvaret. I så fall på bekostnad av Ifil.

Dean Marney är en av få mittfältare som har imponerat under vistelsen i Sverige. Marney bör få chansen som högerytter. Centralt på mittfältet får vi nog se nyförvärvet Pedro Mendes och nordirländaren Mark Hughes. Till vänster återser vi Rohan Ricketts. Övriga pretedenter om en plats på mittfältet är Owen Price, Johnnie Jackson och Jamie O´Hara.

Längst fram utgör Mark Yeates och Lee Barnard en intressant anfallsduo. Båda har näsa för målet och anses lovande. Framför allt Yeates som även besitter en fin teknik. Öriga anfallsalternativ är Jamie Slabber och Michael Malcolm.

Jamie Redknapp, Anthony Gardner och Kieran McKenna dras fortfarande med lättare skador och lär inte bli aktuella för spel i morgon.

Preliminär startelva mot FC Trollhättan:

Marton Fulop

Stephen Kelly
Mbulelo Mabizela
Gary Doherty
Phil Ifil

Dean Marney
Pedro Mendes
Mark Hughes
Rohan Ricketts

Mark Yeates
Lee Barnard

Vi ses i Trollhättan!

Mikael Nilsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*