Uppdaterat: Spurs stora spelartrupp landade i Sverige

31 spelare ur truppen landade tillsammans med en rekordstor tränarstab i Göteborg på söndagen 11 juli för att direkt ta sig ned med buss till Kungsbacka och Hotell Halland. Detta blir tillsammans med Tingbergsvallen deras träningsbas i en vecka framöver. Snart blir de 33 st. Läs om hela truppen…

Träningsschemat kommer vara mycket tufft. Spurs tränar 07:00, 10.00 och 17.00 varje dag på Tingbergsvallens utsökta gräsplan. Hittills är lagledningen och spelartruppen mycket nöjda med faciliteterna i Kungsbacka.

De spelarna som saknas i Sverige är Paul Robinson, Frederic Kanouté, Ledley King och nyligen kontrakterade Rodrigo Defendi. De har alla fått dispens pga hårt spelschema i bl a EMslutspel.

Två spelare som ansluter i början av veckan är nykontrakterade portugisiske mittfältaren Pedro Mendes (Porto FC) och sydafrikanske Mbulelo Mabizela som tar sig för egen maskin från en sedvanlig släktträff i Sydafrika.

Det stod klart redan från början att två spelare dras med lätta skavanker. Anthony Gardner och Jamie Redknapp mjuktränar för sig själva och spelar inte några matcher denna vecka.

Spelartruppen i Sverige:

Målvakter:
Keller, Fulop, Burch.

Försvarare:
Carr, Taricco, Mabizela, Bunjevjevic, Richards, Gardner, Doherty, Kelly, McKie, O´Donoghue.

Mittfältare:
Brown, Davies, Davis, Redknapp, Ricketts, Jackson, Mendes, Hughes, Marney, McKenna, Price, O´Hara.

Anfallare:
Keane, Defoe, Barnard, Slabber, Yeates, Malcolm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*