Spurs svenska fysioterapeuter i arbete

Inför träningslägret i Sverige 11-18 juli anlitades de två svenska fysioterapeuterna Anders Näs och Erik Palmkvist att arbeta med de dyrbara spelarna. Här syns de på träningsanläggninen i Kungsbacka.

Anders Näs och Erik Palmkvist arbetar i Sverige och anmälde sig frivilligt till Londonklubben när de fick reda på att Spurs skulle träna en vecka i Sverige. Detta passade klubben mycket bra som en temporär lösning då det sedan någon vecka nyanställda ordinarie engelska fysio-teamet fortfarande arbetar med sin nuvarande uppdragsgivare Englands OS-trupp i friidrott.

"Det är en frisk trupp som anlänt" säger Erik. "Det är väl egentligen bara Gardner och Redknapp som tränar liet mjukare för sig själva pga lite skavanker" fyller Anders i.

Vi är Spursfans sedan länge så detta är ett perfekt sätt att kombinera ett bra jobb med nöje. När man kommer så nära spelarna så inser man att dessa stjärnor ju verkligen är vanliga sårbara människor av kött och blod som vem som helst egentligen menar de.

(Erik heter Palmkvist i efternamn, inget annat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*