Att hitta till The Paddingtons Pub

Från Paddington tar det sedan en kvart att promenera till Nya Ullevi!
Det är väldigt enkelt att hitta till puben där ni för övrigt kommer att erbjudas att köpa en hamburgare + en bärs till bra pris.

Det kan för vissa människor tyckas underligt att man väljer en pub som inte ligger i centrum när det gäller att förbereda sig inför match, men vissa saker är värt att resa 10 minuter för att hitta. Paddington’s Pub & Restaurant är en sådan plats och Paul collyer (VD för Sports Interactive – företaget bakom storsäljande dataspelet Championship Manager) har en gång sagt ”This is the best British pub I’ve ever been to”.

Det är väldigt enkelt att hitta till puben där ni för övrigt kommer att erbjudas att köpa en hamburgare + en bärs till bra pris. Befinner ni er på centralstationen så skall ni sätta er på spårvagn nummer 1,3,6 eller 8 och åka till Redbergsplatsen. Väl framme vid Redbergsplatsen så vänder ni er i den riktning spårvagnen kom ifrån. Där ser ni en kyrka, och på baksidan av kyrkan ligger Paddington.

Från Paddington tar det sedan en kvart att promenera till Nya Ullevi!

Väl mött!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*