Sean Davis klar för Spurs

Tottenham gör sin andra värvning för sommaren. Det har precis blivit bekräftat att den påstådda affären mellan Spurs och Fulham rörande mittfältaren Sean Davis är klar.

Den hårt tacklande mittfältaren Sean Davis tog idag steget över från västra till norra delen av London, genom att skriva på för Tottenham.

Det enda som återstår är en medicinsk undersökning och att finputsa detaljer i kontraktet. Vi får hoppas att den nya medicinska staben inte kan hitta några som helst spår av den knäskada som satte stopp för en övergång till Everton för ett drygt år sedan. Det sista vi behöver är en ny skadebenägen mittfältare, när vi precis gjort oss av med tre.
Davis spelade dock en stor roll i Fulhams fina säsong förra året, så vi får anta att han är i bra fysiskt skick.

Frank Arnesen säger så här om affären:
– "I’m absolutely delighted  to have signed Sean who is one of the highest quality midfield players in the Premiership.  He is a young talent with a great future.

"This is a very important signing for the club and he will have a crucial role to play at the centre of our midfield."

Detta är en spelare som är precis vad Spurs behöver. En ung, brittisk box-to-box spelare som både är bra på att tackla och att passa bollen.

Davis har varit uttagen till Sven-Göran Erikssons landslagstrupp en gång och många experter tippar att det kommer fler chanser för Davis att dra på sig tröjan med de tre lejonen på.

Vi på spurs.se hälsar Sean Davis välkommen till Tottenham.

Vi återkommer med mer information när kontraktsdetaljerna är klara.

ps. Det sägs att vi köpte Davis för ca £3M. ds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.