Ännu en grekisk EM-hjälte förknippas med Spurs

I början av veckan kunde THSS rapportera om att Spurs skulle vara intresserade av att värva Traianos Dellas. Så fort det ryktet ebbat ut, ja då var det dags för nästa.

Den här gången är det mittfältaren Theo Zagorakis det gäller. Zagorakis blev som bekant överranskande utsedd till EM-turneringens bästa spelare. En utnämning som i alla fick mig att rynka avsevärt på näsan.
Nu uppger AEK Atén spelarens agent att Tottenham är en av de klubbar som ska vara intresserade av att knyta till sig Zagorakis. Övriga klubbar som uppges vara intresserade är Bolton Wanderers och Everton i England. Även italienska och spanska klubbar uppges ha visat intresse.
I likhet med Dellas känns även Zagorakis som en spelare som gjorde en bra turnering, men som inte riktigt har bevisat att han klarar spela lika bra i klubblagen. De som har ett bra minne kommer säkert i håg att Zagorakis spelade i Leicester City någon säsong i slutet på nittiotalet utan att sätta Premier League i brand. Att han, som 31-åring, skulle göra det för Spurs fem-sex år senare låter inte troligt.

Som vanligt när det gäller rykten av det här slaget så ska de tas med en skottkärra salt. Förmodligen rör det sig i detta fallet om en agent som vill trissa upp budgivningen på sin spelare.

Av: Claes "claesoul" Persson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.