Postiga spelar OS i Athen?

Postiga vill spela för Portugal U-23 under OS i aug/sept. Då missar han de första Premier League-mathcerna, liksom Fredric Kanouté om han väljer att spela för Mali.

Portugals iskalle måltjuv (som tog chansen när han fick den i slutminuterna mot England i EM-kvartsfinalen) säger att han vill spela i Portugals U-23 lag under OS-turneringen. Men först ska han reda ut med sin nya Tottenhamtränare Santini vad hans chanser är till a-lagsspel. Självklart vill han helst lyckas i sitt klubblag.

OS-turneringen, som är för U-23 lag, är sedan tidigare också aktuell för Tottenhams Frederic Kanouté som vill ställa upp för sitt Mali. Två viktiga måltjuvar försvinner därmed från de första matchveckorna runt ligastarten. Men Spurs har gott om målfarliga stjärnor längst fram i laget. Robbie Keane och Jermain Defoe förväntas ta startpostitionerna.

(Källa ang Postiga: Evening Standard)

Mathias Bridfelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*