Är ditt nickname redan upptaget vid registreringen?

En del av er har råkat ut för att era gamla användarnamn/nicknames ni brukat använda på andra sajter är upptagna när ni ska registrera det här. Följ då detta tips så hittar du säkert ett passande användarnamn!

Det beror i så fall på att det forumanvändarsystem som vi jobbar med delas med många andra artistsajters forum skapade av samma produktionsbolag – Fanglobe Media – som gjort denna sajt. Ni konkurrerar alltså med många fans till musikartister runt om i världen om att först registrera sitt önskvärda användarnamn/nickname.

Tips. Om du t e x tidigare hade användarnamnet "Postiga" eller "Hoddle" och de är upptagna här, så kan du lägga till THSS utan att ha mellanrum mellan bokstäverna.

Så här: "PostigaTHSS" eller "HoddleTHSS".

Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*