Spurs-träffar-snack

Hej THSS-medlemmar och andra intresserade Spurs-supportrar! Här kan ni diskutera Spurs-träffar runt om i Sverige, oavsett om man är medlem eller inte, samt vilka sportbarer som sänder matcher och vilka sportbarer som erbjuder THSS-medlemmar rabatter (t ex alla O’Learys ger 15% rabatt på mat och alkoholfri dryck om man visar upp giltigt medlemskort vid beställningen). Supporterklubbens koordinationsansvariga för matchsamlingar: Styrelsens Fredrik ”Stocken”, Robin ”RobinBajaren” och ordföradne Johan ”josjos54” Sjöström:  samling@tottenhamhotspur.se
_________________________________________________________________________

Hej! Välkommen till nya forumet på tottenhamhotspur.se. Vi har valt att denna gång bygga forumdelen på Disqus-appen, där du som besökare är ansluten med personlig profil-verifiering via antingen ditt Facebook-, Twitter-, Google+ eller enbart ett Disqus-konto. Smidigt eftersom alla vi forumbesökare slipper registrera oss en extra gång här på tottenhamhotspur.se. Hoppas vi med detta forum kan hjälpa alla Spursfans runt om i landet med svar på frågor som rör Spurs och hur man följer laget, skaffar biljetter, åker på resor, arrangerar supporterträffar mm! COYS!

67 comments

  1. Är det inga Örebroare eller närkingar som vill träffas den 29/11 på Oleary´s
    har bokat 20 platser då iaf

  2. kul att grundaren av DC SPURS från Washington var på besök på Retro Sportbar Sveavägen 120 i Sthlm idag. fredrik stock och några var oxå där vet jag. spurs fans around the world unite

  3. Var blir NLD samlingen i Sthlm? Crib? Retro? OLearys?

  4. Alex Whiting

    Hej Sweden Spurs! Jag är en Spursfan från London, och jag ska vara i Göteborg nästa vecka. Jag vill titta på matchen mot avskumet på en plats med andra Spursfans. Där i Göteborg ska er titta på matchen? Ledsen för min dåliga Svenska, och tack!

  5. samling på pitchers i örebro torsdag för EL-matchen!

  6. Qarabag, torsdag. Var ser man matchen i Stockholm? Är det någon kanal som visar den ens?

  7. Blir det någe samling inför Tottenham – Arsenal 23 sep?

  8. Var kollar Malmöiterna på matchen i helgen?

  9. Kjetil Fjeldstad

    Finns det någon i Norrköping som kan tänka sig att se matcher ihop på O’learys/Titans(Frugan är trött på mitt tjurande hemma, men jag är inte så sugen på att gå själv till krogen).Hör av dig/er.

  10. Vart ser man matchen på lördag i Göteborg?

  11. Är Retro, Sveavägen på väg att bli nya Spurs-baren igen? Eller är det något OLearys i stan som tar på sig ansvaret?

  12. Nån Spurs-samling imorron inför match i Sthlm?

  13. Jag är en nybliven invånare i Malmö och undrar var i Malmö man samlas för att se matcherna?

  14. Ingela Jönsson

    Som nybliven helsingborgare undrar jag var man ska gå för att se matcherna här i Helsingborg. Är det på O’Learys?

  15. var ska man gå ner och se Spurs-matcherna i Sthlmstrakten denna säsong? vore kul att hitta ett nytt ställe? eller rent av Retro..

  16. vore kul om någon kan kolla matchen mot Sydney FC lördag morgon och ge en matchredogörelse! jag missar den pga svensexa

  17. Någon som är sugen att se sista matchen på lokal i Stockholm?

  18. Några Spurs-fans som ser matchen imorgon vid Fridhemsplan? Jag kan tänka mig sitta där!

  19. The game between BURNLEY and SPURS is being shown 2.30 pm (CET) by genuin British pub Tudor Arms,http://www.tudorarms.com on Grevgatan 32 (Östermalm) . Phone 08 660 27 12.

  20. Var ser ni matchen i Sthlm på söndag 14.30? (ViasatFotboll, viaplay, SkySports1) En amerikansk Spurs-supporter jobbar i Sthlm i två månader nu och vill träffa svenska Spursfans. Hans facebook: https://www.facebook.com/cody.cleo224433

  21. Per-Anders Carlsson

    Är i Stockholm över helgen. Nå’n som har tänkt se matchen på lokal?

    • hittade du någon att se den med? sämre med matchsamlingarna denna säsong.. vi får be någon/några ta tag i det där..!

      • Per-Anders Carlsson

        Chansade på the Crib, men var helt ensam i mitt Spurs-hörn. Fick i alla fall se matchen, och slutet på hockeyn (Leksand). Två smärre ”hjärtinfarkter” på ett par timmar… 😉

  22. Jonas Carlsson

    Jag ska till Stockholm i morgon lördag så jag undrar vart ser vi QPR-Spurs? Någon matchsamling inplanerad?

  23. Nån som skall se matchen inne i stan idag? (Sthlm)

    • Vet inte. Eftersom det är så många PL-matcher som sänds samtidigt (20:45) och vår match går på Viasat Xtra som inte alla har (?) så är risken att de flesta sportbarer inte visar matchen. Du får se om någon här på forumet vet och kan tipsa!

  24. Dåligt omen
    Vi var några som samlades på,Olearys i Borlänge idag. Vi hade en trevlig stund tillsammans, god mat och dryck. Resultatet blev Inte det vi önskade. Men nu tIll min personliga vånda. Vi har inte vunnit en match dem gånger jag har sett matcherna på Olearys i Borlänge. Betyder det att jag inte ska se matcherna på det stället?

  25. Hej. Vi är fyra som vill komma till Retro idag och ha bord. Vet att jag är sent ute men hoppas på mirakel. Coys

  26. Daniel Björklund

    Är det någon träff i Malmö imorgon?

  27. Christer Johansson

    I Halmstad har vi äntligen fått till en matchsamling. Vi blir 10-15 pers som skriker
    oss hesa på O´Learys på söndag.

  28. Herr Holmén

    Finns det plats till en till i götet @martin3

  29. Lakruz,
    Som sagt, lite dålig timing med en uppdatering av hemsidan just nu kan man tycka… Jag har lagt till dig på min maillista och även bokat in dig på söndag. Vi kommer att träffas på Frankes, Alströmergatan. http://www.frankesbar.se . Folk börjar nog droppa in vid 16-tiden för lite försnack, en go öl och lyssna på lite Spurs-låtar. Vi ses på söndag!

  30. Johan Sjöström

    Ikväll ser jag och några andra Fio – Spurs 1900 på Olearys Fridhemsplan. Ses där! COYS

  31. Johan Sjöström

    RETRO RINGDE NU. Dom får massor med bokningar för tillfället och kräver att vi är mer specifika i vår bokning än vad vi varit so far. Så om det är någon som ska till Retro men inte anmält sig till oss kan vi inte helt lova sittplats! Gäller Stockholm alltså.

  32. Gunnar Peterson

    På söndag till ligacupfinalen mot Chelsea samlas i från Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg på Stars n Stripes i Uddevalla. Från kl. 16.30. Alla välkomna att dyka upp (anmäl gärna i förväg till mig på gunnar.peterson1@mac.com så vi vet hur många vi blir)

  33. Okej, Frankes som gäller i götet.
    Är det bara att dyka in eller krävs det ngn anmälan? Ny medlem så vet inte hur det funkar

  34. Var är matchsamlingarna inför cupfinalen på söndag? Frankes Bar i Göteborg tror jag a? Retro på Sveavägen i Stockholm. Malmö då? Sir Toby’s eller OLearys? Andra städer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.