Allmänt snack

Hej THSS-medlemmar och andra intresserade Spurs-supportrar! Här kan ni diskutera allmänna saker kring Spurs som inte passar in i de andra forumet på sidan. Varmt välkomna! Högt i tak!
_________________________________________________________________________

Hej! Välkommen till nya forumet på tottenhamhotspur.se. Vi har valt att denna gång bygga forumdelen på Disqus-appen, där du som besökare är ansluten med personlig profil-verifiering via antingen ditt Facebook-, Twitter-, Google+ eller enbart ett Disqus-konto. Smidigt eftersom alla vi forumbesökare slipper registrera oss en extra gång här på tottenhamhotspur.se. Hoppas vi med detta forum kan hjälpa alla Spursfans runt om i landet med svar på frågor som rör Spurs och hur man följer laget, skaffar biljetter, åker på resor, arrangerar supporterträffar mm! COYS!

103 comments

  1. Baldini är släppt av spurs…lika bra det kan man säga. Fattade aldrig den rollen ändå.

    • nä, instämmer. det kändes som att baldini var ett TUNGT namn, men där de flesta av hans värvningar för Bale money gick åt skogen. enorm pengaförlust. nu när Pochettino kommit in och THFC även värvat hans briljanta analys och strateg-”money ball”-kollega från Saints, så ser vi ännu starkare ut.. värva smart – satsa på egna unga – och någon klok spets..

  2. Thomas Erlandsson

    Alla som inte har fått sina medlemspaket. Vi har fortfarande inte fått ordning på maskinen men förhoppningsvis löser det sig i veckan. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för denna försening.

  3. Sammanställningen för THSS-tipset är nu klar men den kan tyckas vara lite missvisande då undertecknad ligger typ sist…the only way is up! COYS

    • Per-Anders Carlsson

      Tror inte ett dugg på att den är missvisande… =)
      Dock måste spalten med Måldiff vara fel. Jag har tippat 3 Spursmål i augusti och vi gjorde 3. Differensen borde vara noll. Här har man tydligen räknat ut differensen utan + eller – framför…

      • Ska be Erlandsson att titta på det! Grattis btw! Återkommer med en segerintervju! COYS

      • Såg du Erlandssons inlägg på tipssidan? Nu är statistik färdigt. Målskillnaden är antal mål man tippat fel.
        Tippat 1 mål för spurs och det blev 2 så är målskillnaden 1 mål. Samma
        sak om du tippat 2 mål och det blir 1. Totala målskillnaden är då 2
        efter två matcher. Inga minus värden existerar.

  4. Sammanställningen dröjer och bör inte nya matcher läggas in snart.

  5. Hej alla! Är det någon som vet en sportbutik som säljer Tottenham-prylar i CENTRALA delarna av London? Typ halsduk, mössor, tröjor och annat?

  6. Thomas Erlandsson

    Nu kan ni se era resultat. I veckan kommer ni kunna se en sammanställning.

  7. Thomas Erlandsson

    Buggen är hittad. Nu skall ni se era försvunna tips. Fanns en bugg om man hade tippat 0 mål i en match.

  8. Angående tipset: ser att jag nu efter match tre att jag ej har noterats för att ha tippat match 2. Vilket jag har. Fler som har drabbats av detta fenomen?

  9. Hoppas tipset fungerar inget på min resultatlista trots inlämnat tips.

  10. Hej!!
    Hur lång tid tar det innan ”medlems kittet” kommer från denna eminenta supporterklubb?
    Molsson

  11. Hej!

    För de som vill va med i Fantasy Premier League

    324178-85919 THSS ligan

    /Peter

  12. Tjena! Skulle vilja skaffa en ”Tottenham-mail” men länken med formuläret funkar inte, är det bara för mig? Länge sen funktionen blev tillgänglig så kanske ingen som haft det problemet nyligen?

  13. Kom på jag glömt förnya mitt medlemskap, men det är löst nu. Ni har pengarna imorgon för ytterliggare 3 fantastiska år! 🙂

  14. Anton Sandberg

    nån som vet hur länge det brukar ta för spurs att skicka ut medlemskorten? Är 14 dagar sedan jag beställde.

    • Hej Anton! Det kan ta ett tag då de har mycket att göra inför säsongen. Om du inte har fått det kan du hämta en biljett vid biljettkontoret om du uppger ditt medlemsnummer och visar id handling

  15. Ja det finns alla möjligheter att göra nya WHL till något speciellt. Som kronan på verket så kommer Bale hem till invigningen som Bosman 🙂

  16. Det bästa med den nya stadion är givetvis läktaren med bara ett etage som tar 17000 personer! Tänk er när den är fylld med spursfans som stöttar spelarna! Min förhoppning är att man löser lagarna som förhindrar ståplats så att det kan bli en liljevit vägg som påminner om Dortmunds berömda gula vägg! COYS!

  17. Nya stadion konceptet är glänsande. Hoppas innerligt att det blir en sjungande högborg. Hoppas att spurs anställer någon för att enbart jobba med ljudkulissen och håller trycket uppe en hel match. Nya fräscha sånger varvat med klassiker. Visa London och världen från start hur en sjungande klack kan påverka och inrama en match. Levy brukar tänka på allt, men har han tänkt på detta?

  18. Det händer mycket runt Tottenham nu!

    • mkt bra. känns VÄLDIGT bra. själva strukturen i och runt klubben känns världsklass. sedan är det sportsliga på planen en annan sak – det tar tid att bygga ett storlag. och tålamod. eftersom vi har 4-5 klubbar med bättre förutsättningar än oss än så länge ekonomiskt…

  19. Antar att fler med mig fått mailet från Spurs där man förklarar läget inför den kommande säsongen och det pågående stadiumbygget. Var någonstans tror ni att de planerar att spela sina hemmamatcher istället för The Lane?

    • högst oklart än. någon Championship-klubbarena eller LeagueOne-arena i närheten kanske? Hittills snackats om WestHam’s Olympiska arena (hemska tanke) och MK Dons arena uppe i Milton Keynes (lååångt hemifrån). Inget av dem är bra alternativ.

  20. Glad midsommar alla Spursfans!

    • tackdetsamma! hoppas den var god! min var klämdag i jobbhelg = Dovas Pub, Kista Galleria multikultikäk, biobesök och brittisk pub på slutet. haha.

  21. Finns det någon lista där man kan se hur länge ens medlemsskap i THSS gäller? Har för mig att det fanns något sådant på det förra forumet.

  22. Har just kollat på Gascoigne-dokumentären och tänkte tipsa er andra att göra samma sak. Rörande historia och skönt att för en gångs skull höra hans sida av den.. Jag har hört från en grannes kompis styvbror att den ska finnas att se på popcorn-time eller att laddas ner..

    http://www.imdb.com/title/tt4293752/?ref_=nv_sr_1

  23. Är det någon som ska ner och se Kane mot Sverige i U21-EM i Tjeckien? Jag kommer och sitta på läktarn i Olomouc med en Spurströja den matchen. Hoppas att Carrol och Pritchard får spela den matchen.

  24. Idag är det ”bara” två månader kvar till ligapremiären…

  25. Thomas Sjöström

    Tjaba boys. Någon mer än jag som är sugen på att dra till Munchen i augusti och kolla Audi Cup? Real Madrid, Milan, Bayern och de liljevita hjältarna. Vet inte hur man kan få tag i biljetter. Kanske någon som vet? COYS!

    • Välkommen till forumet Tottmas! Kolla artikeln om Audi Cup som jag skrev igår så finns en länk till biljettförsäljningen. COYS!

      • Thomas Sjöström

        Åh, shit, är detta forumet? Får nog hoppa ur igen…hehe…ska kolla artikeln Svucka. Gör det något om jag korrekturläser den också?

    • Thomas Erlandsson

      Ja jag e sugen på att åka. skall du dra?

  26. Ska förlänga mitt Tv-abonnemang,någon som vet hur länge viasat har rättigheterna..?

  27. Vad tycker ni om nya matchstället? Personligen tycker jag om det. Mycket snyggare än förra årets. Tror på ett mörkblått andraställ och kanske ett tredjeställ i silver?

    • Stilrent och snyggt! Gillar det verkligen. Många klagar på att AIA-loggan är röd men helt ärligt, oviktigt. Snygg design, stilrent, enkelt, less is more. Köper ett exemplar snart med Holtby på ryggen, även om hans framtid är oklar.

  28. Nästa säsongs matchställ redan nu på fredag…brukar komma några veckor innan säsongsstart…Levy kanske behöver mer pengar till bygget av nya WHL?

  29. Anders Molund

    Tjena,
    jag har ett problem:-)
    Jag undrar vad det är för servrar etc till @tottenhamhotspur.se mailen? Jag har den tydligen till mitt twitterkonto, men har ingen aning om vilken gammal telefon den las in på. Någon som kommmer ihåg/vet? Eller finns den inte längre?
    mvh
    Lotorpsspur

    • Hej Anders! Det är vår samarbetspartner för gamla tottenhamhotspur.se sajten 2004-2012 som vi upprättade tidigt. där hälften ungefär skaffade en eftersändnings-epostadress (s.k. spökmejladress) där mejlen till t ex anders.molund@tottenhamhotspur.se styrs till en annan av dina privata/jobb-mejladresser. Den andra hälften av våra medlemmar laddade ner en emailklient på sin dator för att ha en ”äkta” @tottenhamhotspur.se adress. Och då behöver man antar jag komma ihåg sitt lösenord mm. Jag kan byta ditt lösenord så du får ett tillfälligt skickat till dig, om du glömt ditt? OK?

  30. Om ni tycker om öl och vill hjälpa en Tottenhamsupporter kan ni kolla in denna länk https://www.kickstarter.com/projects/1977992236/beer-monkey-brewery-needs-a-home?ref=nav_search

  31. Vilka mål denna påskhelg bjudit på! Zamora för QPR, Austin likaså för QPR, Adam för Stoke och DEFOE gör säsongens mål för Sunderland?

  32. Gunnar Peterson

    Har fler sett denna artikel i Aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article20570278.ab) om förslaget ifrån FA om att ändra reglerna för ”home grown players”? Oavsett vad man tycker (jag tycker det vore bra för PL och förankring lokalt) så blir jag väldigt förvånad då det anges att Spurs är näst sämst (efter Chelsea) av de sju topplagen här. Med bara fyra ”home growns”. Men om jag förstår reglerna rätt borde i alla fall Walker, Rose, Davies, Mason, Townsend och Kane. Vilket för mig blir i alla fall 6 och inte 4 som AF anger. Eller är det något jag missar här? Min bild var att vi var bättre på detta och inte minst jämfört med City, ManU och några andra.

  33. Halloj!
    Hoppas dom slänger upp en live-kamera snart så man får följa bygget av nya arenan!

  34. Men HEJ ni spurs-supportrar som hittat tbx hit till vårt nya forum. (vet inte hur många ni är ännu) – Har ni några tankar om vilka typer av medlemsrabatter ni skulle önska kunna få med THSS medlemskort till nästa säsong? Fritt fram att ge oss förslag så får vi se vad vi kan förhandla fram? (systembolaget blir svårt…)

  35. Jag var lite kritisk mot den nya hemsidan. Men jag tycker att den fungerar bra när jag nu när jag har använt den ett tag. Jag har även fått det förklarat varför vi har bytt hemsida, se styrelseprotokollet den 25 feb 2015.

  36. Har inte kommit en ITK sedan transferfönstret stängde i Januari. Här är den senaste som kom tidigare i veckan. Angående arenan.

    Who: The Goat
    Where: SC
    When: 2nd March

    The Goat has heard that there’s a feeling in the clubs collective wee-wee that there will not be any more appeals regarding the stadium. We’ll see. Oh and The Goat is also told it is ’highly likely’ we’ll be having a capacity of 61k. Time will tell on both counts.

  37. PSV’s supertalang och Holländska landslagets framtid Memphis Depay har skrivit på ett sponsoravtal med Under Armor. Känns som en solklar Tottenham-värvning nu när han redan har kläderna klara.

  38. Spurs förlorar Ligacupfinalen, Spurs förlorar mot Liverpool med 3-2 på Anfield, Spurs förlorar mot Fiorentina i Europa League, Spurs spelar oavgjort mot West Ham. Trots allt detta så är jag övertygad om att Tottenham är bättre på alla plan jämfört med tidigare säsonger och då syftar jag på samtliga säsonger efter vår CL-turné. Saker och ting går åt rätt håll och det är överlag väldigt positivt. Vi har en ung och bred trupp med bra fysik – Det är inte sista gången vi besöker Wembley med denna trupp.

  39. Liverpool ManC UT, Goooooners nära UT. Klen tröst ändå för oss Spurs-supportrar. Det känns HELT ONÖDIGT att år efter år halvsatsa på denna turnering. Jag menar allvar när jag säger att det är bättre att enbart satsa på ligan och därmed inte tappa de där sista extremt viktiga poängen som krävs för att nå CL istället. Men men.. det är väl bara jag… /Nästa år, om det blir nåt – spela med b-laget i alla EL_matcherna.

    • Jag instämmer helt – Jag tror helt ärligt att en säsong utan Europa League skulle gynna oss enormt. Fokus på ligan där Ligacupen och FA-Cupen tillkommer endast.

  40. Jari Markus Mattila

    Om Everton vinner EL blir det bara 3 CL platser att spela om i PL?

  41. Peter Ström

    Kanske en blänkare direkt på hemsidan att man skall registrera sig på Diskus osv för att kunna skriva här och att gamla kontot inte fungerade. Nu störde jag ju herr ordförande i onödan.. Men det får han ta 😉

  42. Ser rent och prydligt ut på nya sajten, men jag saknar min Groucho Marx. Jag kan dock leva utan dubbelscrollandet…

    • He´s back…men tänk på detta gott folk: I refuse to join any club that would have me as a member.

      Groucho Marx

  43. Är det några här som prenumererar på THFC Match programme? Hur många dagar brukar det ta innan de kommer hem i brevlådan?

  44. Söndagen den 22 juni kommer jag med största sannolikhet få se Harry Kane, Dier. Carrol och Pritchard spela mot Sveriges U-21 landslag i U21-EM i Tjeckien. Och vart tror ni mina sympatier kommer att finnas då?

  45. Mycket besviken på det nya forumet.
    varför måste man registrera sig för en annan tjänst för att kunna delta i detta forum? Det är inte schysst.

    • Efter mycket diskuterande kring vilket typ av forum vi vill ha och på ett modern smidigt sätt kan integrera i vår nya webbplats kom vi fram till att detta av Disqus framtagna forumet (som används på Fotbollskanalen och många andra liknande sajter) var passande. Man måste ju inte ansluta sig med FB-konto eller med Twitter-konto. Det räcker ju att endast registrera sig lite snabbt med Disqus eget forum-ID. (så gjorde jag för några år sedan för att kunna göra lite inlägg på t ex fotbollskanalen.se). Man kan ju ha vilket nickname som helst där.

      • Ok,,jag förstår att ni har reflekterat över olika alternativ. Kan hända att min reaktion mot ert beslut var lite förhastad. Jag får får avvakta och se vilka konsekvenser detta med Disqus får för mig i framtiden.

  46. Någon som vet om det finns sportaffärer i Sverige som säljer Spurs-tröjor matchtröjor och andra SPurs-prylar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*