Transferrykten, kontraktsförlängningar och säsongsinledningen

Spurs har ännu inte fått igång spelet, men vinsten över CP innebär att man ändå hänger med bra i tabellen. Med Mousa Dembele tillbaka kommer det att se mycket bättre ut, i och med att även Christian Eriksen då kommer att få utrymme att lyfta.

Swansea och Borussia Dortmund slåss om Nacer Chadli. Nu har de fått svar från Tottenham, rapporterar Daily Mirror. Spurs vill ha runt 225 miljoner för den belgiske mittfältaren, som gjorde tre ligamål förra säsongen.

DeAndre Yedlin värvades till Tottenham för två säsonger sedan från MLS. Förra säsongen spenderade amerikanen på lån hos Sunderland och kom tillbaka till Spurs under sommaren. Trots flertalet framträdanden under försäsongsturnen verkar det nu vara färdigspelat i Tottenhamtröjan för Yedlin.

Enligt Sky Sports är den 23-årige backen just nu på plats i Newcastle för att genomgå en läkarundersökning. Flytten till Championship-laget ska vara permanent och kosta klubben ca 55 miljoner kronor.

Wolfsburg är ute efter nya offensiva kvaliteer. Sky Germany rapporterar att klubben är intresserad av att värva Tottenhams ytter Heung-Min Son.

Sydkoreanen ska även han vara intresserad över att lämna klubben för spel i Bundesliga och övergångssumman ska ligga på motsvarande 220 miljoner kronor. 24-årige Son kom till Spurs från Leverkusen förra sommaren och stod för fyra mål på 28 matcher i PL förra säsongen.

Erik Lamela är på väg tillbaka i den fina form han hade för två säsonger sedan i Tottenham. I år har mittfältaren hittills spelat 90 minuter i båda av Spurs matcher i PL och stått för ett mål. Trots att argentinaren har tre år kvar på kontraktet vill klubben nu förlänga. Enligt Daily Mail förhandlar man just nu med Lamela om ett nytt kontrakt.

Dessutom ska Christian Eriksen, Jan Vertonghen och Eric Dier vara nära att skriva på nya kontrakt med klubben.

Barcelonas anfallare Munir har väldigt liten chans att få så mycket speltid i Barcelona den här säsongen. Han har ju rätt tuff konkurrens så att säga. Istället ska Tottenham kunna tänka sig att plocka över anfallaren till England, skriver spanska Sports.es. Barcelona ska vilja ha 12,9 pund och en återköpsklausul i kontraktet, och just nu ska Tottenham ligga bäst till även om det finns andra klubbar som är intresserade.

Flera klubbar jagar Newcastles Moussa Sissoko och nu uppger engelsk press att Tottenham erbjuder sin mittfältare Nabil Bentaleb för att få till en affär.

Transfercirkusen fortsätter ytterligare en vecka!

Skrivet av Tomas J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.