Tottenhams stjärnor briljerar inför sommarens turneringar

Harry Kane, Danny Rose, Eric Dier, Dele Alli och Kyle Walker spelade samtliga 90 minuter i Englands träningslandskamp mot Turkiet under söndag eftermiddag på Etihad Stadium i Manchester.

Det blev en rätt så rolig match – Dele Alli gör en tunnel och assisterar samtidigt Harry Kane till 1-0 efter fyra minuter. Strålande inledning för England och vi hos redaktionen kom på just hur mycket vi saknade Dele Alli sista matcherna av Tottenhams säsong.

Matchen slutade i en 2-1 seger efter ytterligare ett engelskt mål av Jamie Vardy.

Värt att notera är att Kane även missade en straff för ovanlighetens skull – Hellre en miss nu än en i slutspelet av EM.

Överlag otroligt starka insatser från samtliga Tottenham-spelare. Danny Rose hamnade i en dålig situation när Turkiet kvitterade och kan säkerligen beskyllas för målet men han kompenserade nå enormt resten av matchen och blev utsedd till Man of the Match. Andra gången på kort tid Rose tar hem den utmärkelsen i landslagströjan.

Tvärs över Atlanten noterar vi även att DeAndre Yedlin spelade 90 minuter för USA mot Puerto Rico inför Copa America. Matchen slutade 3-1 till Tottenham-legenden Jürgen Klinsmanns USA. Yedlin och USA tar sig an Ecuador som nästa uppladdning och matchen spelas tidigt under torsdag morgon.