Tottenham Transfer Deadline Day – UPPDATERAD

UPPDATERAD

24 spelare lämnade Spurs. 5 spelare tillkom. Spurs gick plus men till vilket pris? Se transfersummorna här.

Då samtliga större länder runtom i fotbollsEuropa stänger sina respektive transferfönster idag så passar vi på att redan nu slänga upp en samlad artikel kring alla rykten, påståenden och övergångar som sker inom de närmsta timmarna i denna artikel.

Artikeln uppdateras löpande av flera administratörer.

1 SEPTEMBER:

20:54 – Nu bekräftas det att Aaron Lennon går till Everton för runt 4 miljoner pund. 3-årskontrakt är skrivet. Något sorgligt över det beskedet kan man tycka. Tio år totalt i Spurs.

19:23 – Inte heller bland efterdyningarna från England hittar vi något om Berahino och även om det finns vissa regler i Premier League som säger att klubbar får två timmar extra på sig om de redan nått en överenskommelse innan kl 19 känns nyförvärv avlägset så här dags. Det betyder att vi handlat enligt följande till A-laget detta transferfönster:

IN:

  • Toby Alderweireld
  • Kieran Trippier
  • Clinton N’Jie
  • Kevin Wimmer
  • Heung-Min Son
  • VÄRDE TOTALT £ 39,42 miljoner

UT

  • Paulinho
  • Lewis Holtby
  • Younes Kaboul
  • DeAndre Yedlin (lån)
  • Etienne Capoue
  • Benjamin Stambouli
  • Roberto Soldado
  • Vlad Chiriches
  • Aaron Lennon
  • Bongani Khumalo
  • Cristian Ceballos
  • Ryan Fredericks
  • Ismail Azzaoui
  • Jonathan Miles
  • Ruben Lameiras
  • Jordan Archer
  • Connor Ogilvie (lån)
  • Alexander McQueen
  • Dominic Ball (lån)
  • Grant Ward (lån)
  • Grant Hall (?)
  • Tomislav Gomelt (?)
  • Shaq Coulthirst
  • Brad Friedel
  • VÄRDE TOTALT £ 44,68 miljoner

Källa: Transfermarkt

Vi har dock fortfarande möjlighet att plocka in kontraktslösa spelare, någon som har ett tips? Vad tycks om agerandet under transferfönstret? (kommentera gärna i kommentarfältet nedan).

 

19:00 – Spursrelativt händelselös sista dag på transferfönstret. Adebayor har vägrat att bryta sitt kontrakt och väntar på sitt nya tröjnummer.

18:55 – Enligt uppgift (osäker) sitter Levy i detta nu i sin favoritmyströja framför engelska Paradise Hotel.

18:44 – Dundee United har lånat Fulhams Adam Taggart till januari!

18:35 – Pochettino sägs vara nöjd med truppen och kommer inte göra några panikköp………..

18:30 – 30 minuter kvar. Oerhört lite talar för någonting in för klubben. Lennon till Everton är hetaste ämnet.

18:21 – 17 spelare ut, fem in så här långt och truppen ser tunnare ut än på väldigt länge. Levy’s vilja att hitta fynd i elfte timmen verkar återigen bli till intet. GAAH!

18:14 – Sunderland bekräftar att man lånar ytterbacken DeAndre Yedlin från Spurs. Lånet är över resten av säsongen.

18:08 – Berahino kontrar via Twitter att han är upprörd över hur han blivit behandlad av West Brom och att han aldrig kommer spela för Jeremy Peace (styrelseordförande i WBA).

18:06 – West Brom vägrar att diskutera en övergång för Berahino. Nu har man nekat det fjärde budet på 25 miljoner £.

18:03 – Southampton har tackat nej till 20 miljoner pund + Lamela för Wanyama.

18:00 – En timme återstår av fönstret och det är fruktansvärt tunt med rapporter om helikoptrar och tonade bilrutor kring Tottenhams huvudkvarter. Kane ser ut att bära hela lagets målgörande på sina axlar denna säsong.

17:39 – Och där kom det fjärde och slutliga budet på Berahino…

17:36 – Everton är övertygade om att kunna göra klart med Lennon innan fönstret stänger.

17:28 – Berahino kan klassas som en definitiv no go. West Brom har nekat ett tredje bud och skulle ett fjärde dyka upp kommer även det nekas, enligt insatta källor.

17:00 – Verkar inte som att vi förlåter Adebayor. Ryktas om att vi erbjuder honom £5M för att riva upp hans kontrakt. Samtidigt viskas det om att ett nytt bud lagts på Berahino och detta även nekats. När Pochettino liknade sökandet av en anfallare med sökandet efter en kvinna var han inte långt från sanningen…

16:58 – Dembélés skada mot Everton var tydligen inte så farlig. Han hoppas på att vara spelklar till matchen mot Sunderland. Dembélé har spelat anfallare tidigare…

16:57 – ”He’s all on his own, he’s all on his oooooown, Harry Kane, he’s all on his own…”

16:54 – Sunderland sägs nu vara intresserade av Yedlin, säsongslångt lån.

16:50 – Heung-Min Son är numera anfallare på Tottenham Hotspurs officiella hemsida. Tidigare var han mittfältare. Charlie Austin stannar, Berahino-affären har gått i stå och Pato-ryktena har helt dött ut. Är det dags att förlåta Adebayor för allt?

16:22 – Charlie Austin har själv sagt att han inte lämnar QPR. Antalet tillgängliga strikers på marknaden är alltså ständigt krympande.

15:51 – Om läget känns hopplöst för oss supportrar nu kan vi påminna om att Arsenal lyckats värva noll utespelare denna sommar.

15:48 – En mindre fanskara vid WHL påstår sig ha sett en mystisk och luxuös bil köra in på området!

15:45 – Pochettino sägs ha stoppat Lamelas övergång till Marseille igår eftersom en ersättare ej hittats.

15:41 – Rapporter från Liverpool säger att Lennon är hoppfull på en övergång till Everton. Priset sägs landa på 4-5 miljoner pund och skulle i så fall vara en halvering mot Tottenhams värdering av honom i början av sommaren.

15:29 – Oerhört tyst kring Tottenham nu. Det hetaste är väl ryktet att klubben bryter kontraktet med Adebayor för att på så sätt få West Ham att hugga..

15.10 – Ynka 4 h kvar. Sannolikheten för en värvning? Låg.

14.50 – Nu när Witzel, Pato, Wanyama ser ut att stanna eller gå åt annat håll så har vi fortfarande rykten och förhoppningar ang Kouyate, Austin, Beharinho in medan Lennon är de hetaste alternativet ut tillsammans med Adebayor som en liten outsider ,pga den höga lönen, som är på väg bort

14.39 – Brittisk media rapporterar att Alexandre Patos personliga villkor ska ha gått igenom med Arsenal. Och att de endast är klubbarna som ska komma överens.

14.27 – Diverse twitterkonton har börjat bubbla om att Peter Odenmingie är i farten igen. Kan det vara så att dagen slutar med att den körglade Odenwingie skriver på för Tottenham?

14.25 – Axel Witsel har nu gått ut och sagt att han kommer att stanna i Zenit då klubben inte klarar av att ersätta honom på så kort varsel

14.23 – Fortsatta rapporter om att Victor Wanyama kommer att stanna i Southampton. Förutom det är det rätt tyst för stunden.

13.58 – Harry Redknapp har uttalat sig. ”Saido Beharinho kommer att tillhöra Tottenham när dagen är slut”

13.27 – Kanske inte världens mest trovärdiga källlor säger nu att de enbart är en tredjedels chans att Charlie Austin stannar i QPR. Betyder detta att vi kanske lagt ett bud ändå? £15 miljoner känns ändå som ett bra pris för en anfallare som öste in mål förra säsongen

13.16 – Vi kan nästan med säkerhet säga att det kommer ske något köp idag. Snackas mycket om en mittfältare och ett reservalternativ till Kane. Vad sägs som Bernard och Charlie Austin som bra billiga alternativ?

13.12 – Daily Mail skriver återigen om att Perez från Newcastle ska finnas på Tottenhams radar om Beharinho inte skulle gå att landa

12.58 – Förhandlingar pågår mellan klubbarna gällande Saido Beharinho

12.54 – West Ham har precis nekat ett bud på £15 miljoner kronor från Spurs på Cheikhou Kouyate. Mer lär komma här

12.40 – Enligt många rykten på Twitter så ska West Ham startat förhandlingar med Adebayor. Kommer dom att matcha den enorma lönen han vill ha?

12.37 – Aaron Lennon kommer allt närmre Everton

12.35 – Vad tror vi? Kommer det att komma någon ny spelare idag? Vi kör fram till till 19.00 idag. Använd gärna kommentatorsfältet!

12.30 – Ingen Charlie Austin i Spurs då QPR´s prislapp på £15 miljoner var för mycket

12.27 – Frågan är om Emanuel Adebayor kommer att lämna eller stanna. West Ham eller Spurs? Många olika rykten just nu!

11:42 – Wanyama verkar gå förlorad. Enligt uppgift är han på väg till Kenyas landslagssamling, utan att få tillåtelse att prata med andra klubbar.

10:53 – Engelska spelbolag har stoppat insatser på Aaron Lennon till Everton. Redaktionen tolkar det som att en transfer är nära förestående.

10:39 – Uppgifter gör gällande att gamle Berbatov åter är på engelsk mark för att förhandla. Denna gången är han i Birmingham och Aston Villa, vilket ännu minskar chansen för Emmanuel Adebayor att få speltid i år. Victor Moses verkar dessutom gå till West Ham på ett säsongslångt lån.

09:40 – Adebayor till West Ham verkar allt mer osannolikt då Hammers har fyllt sin kvot för inlånade spelare. Misströsta dock inte, en redig outsider har nämligen dykt upp på engelska oddsbolag för var Togolesen spelar från och med imorgon; Manchester United! Ska Ade reda upp van Gaals mardrömsfönster?

00.00 – Då tackar vi för ikväll. Vi synes här i morgon igen. Det känns som det kan hända en del grejer ändå. Men nu är alla fönster förutom just det Engelska fönstret stängt. Och det stänger klockan 19.00

Nattsvep – 00:00 – 08:30 – Förutom spanska telefaxhaverier har natten flutit förbi i stillsamt manér för de engelska klubbarna. Lamelas flytt till Marseille gick i stöpet strax innan midnatt. Adebayors vara eller icke vara i Spurs har ännu inte löst sig, han kommer dock stanna på engelsk mark (det tisslas och tasslas återigen om en låneavtal med West Ham). Berahinos ankomst till WHL har minskat ytterligare i sannolikhet, Koeman har ännu en gång påtalat att han inte säljer några fler spelare nu, Axel Witsel går varken till Juventus eller Milan(…). Alexandre Pato kan gott gå till Arsenal om han nu så gärna vill det. Frågor som söker svar under dagen: Vem blir backup till Kane? Vem blir vår nye centrala mittfältare? Kommer Adebayor, Lennon och Lamela vara kvar? Har Levy ett ess kvar i rockärmen? Innan kl 19:00 ikväll har vi svaren.

 

31 AUG:

17:54 – Enligt rykten, West Ham hoppas köpa Adebayor och Lennon till reapris. Levy säger nej och hoppas Villa vill betala mer.

17:55 – Flertalet uppdateringar på det klassiska ITK-forumet Spurs Community. Vi sägs jaga Saido Berahino ännu, Southampton har stängt butiken helt och Spurs kopplas ihop med en Belgare. Zenits och Villas-Boas Witzel.

17:57 – Englands transferfönster stängs först imorgon, Tisdag kväll. Orsak? England har en röd dag idag. Typiskt britter.

18:00 – Townsend till Villa har nämnts tidigare. Sherwood kommer med ett bud innan det är klart?

18:01 – Fazio till WBA verkar ha dött ut som rykte. Känns orealistiskt för en mittback som vunnit Europa League med Sevilla för lite mer än en säsong sedan?

18:03 – Frankrikes förbundskapten har nämnt i media att Lloris får lämna landslagslägret om han skulle bli aktuell för United. Martial har nyligen lämnat lägret för att skriva på för United. De Gea sägs vara klar för Real Madrid. Därav spekulationer kring Lloris till United som kommer åter igen.

18:05 – Lamela sägs vara i luften någonstans mellan England och Italien. Både Roma och Inter sägs vara intresserade.

18:10 – Lennon, Adebayor, Lamela, Fazio. Där har ni min gissning på vilka som lämnar innan det är klart. Ett litet frågetecken på Townsend också kanske.

18:11 – Efter Everton-matchen känns det fortfarande som vi saknar den där kreativa gnistan på mittfältet, någon som kan vara Eriksen när Eriksen inte är Eriksen. Finns det någon?

18:13 – Alexandre Pato har nämnts flitigt senaste dagarna också. Den brasilianske anfallaren sägs trivas bra i Brasiliens högstaliga men är även villig att flytta tillbaks utomlands och har bekräftat att ett flertal klubbar frågat efter hans tjänster. Passande spelare i Premier League? Tveksamt. Passande spelare i Tottenham? Likaså, tveksamt. Men, en bra spelare.

18:15 – Inga större nyheter ännu. Wolfsburg sålde De Bruyne igår och köpte Draxler idag. Soldado har gjort mer mål än både Ronaldo och Messi i La Liga denna säsong. Var bara tvungen att nämna.

18:17 – Rykte: Många klubbar frågar efter lånmöjligheter för Harry Winks. Rykten påstår att Pochettino vill att han tränar med ordinarie trupp samt får testa bänk och spel i cupspelen likt en viss Harry Kane gjorde förra säsongen.

18:18 – Januzaj var på väg mot Spurs påstod vissa i början av sommaren. Han lämnar United idag för ett lån hos Dortmund. Vi gillar ju belgare, även om han har fyra olika pass.

18:19 – ITKs påstår att vi har noll intresse i Charlie Austin. Lite tråkigt, han verkar vara en skön snubbe med fötterna på jorden, lite som Harry Kane.

18:22 – Victor Moses då? Inte hört något alls.

18:23 – Använd gärna kommentarsfunktionen längre ned för att skicka era frågor, funderingar, påståenden och tankar kring Spurs transferfönster, rykten och allt runt omkring Transfer Deadline Day.

18:25 – Tveksamma källor påstår att Pato är ’klar’ för Tottenham. Sandro, Willian och Gomes skickar nog ett SMS var snart så han ändrar sig.

18:27 – Två helt nya ITKs från Spurs Community hittar ni nedan, knappt 60 sekunder gamla.

Utd deffo in for him, believe we will resist, Poch would be devastated if we sold. Hugo is happy, where he is, don’t believe we will sell but who knows with Levy.

hearing dm hit brick wall, SB still not agreed. Suspect we will get a 12th hour cf from somewhere.

DM syftar på Defensiv Mittfältare och SB syftar på Saido Berahino. CF syftar på Center Forward.
18:33 – Och där stängde Tyskland sitt fönster. Det blev ingen chockerande återkomst för Lewis Holtby till White Hart Lane.

18:36 – Tuff måndag? Se här när Jan Vertonghen, Moussa Dembele och Nacer Chadli börjar jobba på ett Belgiskt Call Center.

18:38 – Marseille sägs vara intresserade av Erik Lamela, måste vara ett lån i så fall då Marseilles ekonomiska utmaningar ser ut att inte veta några gränser.

18:40 – När vi närmar oss midnatt imorgon så händer det – Spurs lägger ett sent bud på Charlie Adam. Att han är avstängd nästa omgång på grund av ett rött kort sänker priset, något Levy gillar.

18:41 – Om vi skall vara seriösa. Utöver Witzel, Pato, Berahino. Finns det några riktiga spelare där ute under radarn som realistiskt sett kan hamna i Tottenham innan fönstret är stängt?

18:42 – Ett flertal Tottenham-fans, mest svenska Tottenham-fans försöker skapa ett drev på Twitter att Zlatan kommer skriva på för Tottenham. Fantastiskt roligt. Hashtag? #ZlatanToSpurs

18:46 – Witzel sägs jagas av Juventus likaså utöver Tottenham. Europa League eller Champions League? Jag vet vilket jag skulle välja. Hellre en kall torsdagskväll i Kazakstan än en sensommarkväll i Porto, alla dagar i veckan.

18:49 – Ny ITK på Spurs Community som lugnar oss en del. Påstår att Lloris inte kommer lämna, oavsett om De Gea lämnar United eller inte. Påstår att Lloris vill vinna troféer och cuper samt spela i Champions League men att han vill göra det med Tottenham. Låter bra, sen om det är sant eller inte, det vet man aldrig.

18:52 – Luuk de Jong i PSV, vore inte han något för Tottenham? Bred erfarenhet, relativt ung och anfallare. Bara en tanke.

18:55 – Spelare som Tottenham köpt detta fönster än så länge är alltså Trippier, Alderweireld, Wimmer, Heung-Min Son, N’Jie.

18:56 – Spelare som Tottenham sålt detta fönster än så länge är alltså Soldado, Paulinho, Stambouli, Capoue, Holtby, Chiriches, Kaboul, Fredericks, Archer, Azzaoui.

19:02 – Spelare som Tottenham lånat ut är Ward (Rotherham), McQueen (Carlisle), Hall (QPR), Oduwa samt Ball (Rangers), Coulthirst (Wigan)

19:03 – Spelare som Tottenham släppt är Ceballos och Khumalo.

19:05 – Ett brasilianskt Twitter-konto har twittrat en bild på två kostymklädda herrar som sägs vara representanter för Tottenham på jakt efter Patos underskrift.

19:07 – Daily Mail påstår att det inte är WBA som jagar United-talangen James Wilson på lån. Daily Mail påstår att det är Tottenham som vill ha honom på lån. James > Saido. Helt klart.

19:09 – Leverkusen lever! Man köper Javier Hernandez från United. Måste ha köpt honom precis innan fönstret stängde.

19:10 – För er som undrar hur Southampton hanterar transferfönstrets sista dygn så är bilden från ITKs och media att Saints hängt upp en skylt med texten ’STÄNGT’ på.

19:11 – I brist på nyheter så kan jag berätta en ITK från Bricklayers i lördags. Det var minst 300 grader varmt där inne.

19:13 – När man talar om trollen. Spurs sägs försöka kapa West Hams försök till att låna Victor Moses från Chelsea. 5-3 vinsten från början av året lär sätta stopp för det försöket.

19:14 – Milan sägs ha jagat Witzel men gett upp. Juventus och Tottenham som gör upp?

19:15 – Andra källor påstår att Milan tagit upp jakten på Witzel.

19:18 – Alex Song skriver på för lån hos West Ham.

19:20 – Det sägs att Pato och Witzel har samma agent…

19:24 – Upptäcker precis att jag skrivit Witsels namn fel upprepade gånger.

19:26 – Rykte, Zenit sägs jaga Jürgen Klopp och detta skall i sin tur påverka Witsels vara eller icke vara i Zenit och utgången för en eventuell transfer från klubben. Villas-Boas ser ju dock ut att trivas i Zenit så ryktet känns verkligen som ett långskott.

19:29 – I andra nyheter, United sägs ha lagt ett bud på Gareth Bale som nekats. Skönt.

19:30 – Tar en kortare paus.

19:33 – Adebayor sägs dra ut på en eventuell affär med West Ham. Austin sägs eventuellt hamna i Spurs, Newcastle eller Bournemouth.

21:17 – Nu sägs det att Berahino är klar, ska läkarundersökas imorgon. Han har synts på en parkering. Det kan vara vilken parkering som helst. Men ändå.

21:18 – Lamela på lån till Marseille verkar ta fart. Han ska sitta på flyget nu för att göra klart detaljerna. Vi hoppas att han kommer fram i tid, ingen slarvar med hans väskor och att tullen inte är på jävligt humör.

21:24 – Inget nytt om Leandro Damiao.

21:34 – Franska transferfönstret stänger om lite mindre än 90 minuter. Kämpa Lamela, Marseille är en jättemysig stad!

21:37 – Rykten om att Victor Moses lån till West Ham gått i stöpet. Skulle han vara något? Vi har ryktats vara intresserade.

21:44 – Ryktena om James Wilson surrar fortfarande. Säsongslån från United. Luktar Frazier Campbell.

21:47 – Säg vad ni vill nu om Pato. Men en topp trea med honom, Kane och Son kan vara riktigt vass.

21:53 – Levy, hallå, vi behöver en defensiv mittfältare. Eller två. Witsel, Wanyama eller Michael Brown spelar ingen roll. Förstärk.

22:00 – Berahino till Spurs, James Wilson till WBA. Tänkbart scenario, eller börjar jag bli trött?

22:11 – Lamela till Marseille verkar bli officiellt vilken minut som helst. Vad säger ni om det?

22:18 – Victor Moses kan mycket väl spela i Tottenham denna säsong.

22.30 – Newcastles anfallare Ayoze Perez ryktas vara på gång in. Mer kommer inom kort

22.36 – Vi kör på här på sidan fram till midnatt innan vi fortsätter i morgon

22.45 – Väldigt lugnt angående rykten just nu. Är det lugnet före stormen vi känner av eller är detta vad vi kan se fram emot i morgon. Vad tror ni?

22.53 . Fick precis höra på Sportbladet tv att Lamela-dealen inte kommer att bli ett lån. Ska affären bli av så är det ett köp det handlar som då Marsellie redan lånat in sina 5 spelare som är maximalt för franska klubbar att låna in under en säsong.

23.00 – En timme kvar innan vi håller för kvällen. Fortsättning i morgon. Vad kan vi vänta oss då? Lamela ut, Adebayour ut, Lennon ut? Wanyama, Witzel och Pato in? Det är vad det snackas mest om gällande Spurs just nu

23.26 – Ja, Är de Silly Season så är det. Alexandre Pato har precis klickat på Follow på Arsenals twitter. Betyder detta något? Än så länge ingen follower på Spurs sida

23.52 – Tottenham har höjt budet på Saido Beharino. Återstår att se vad som händer där

23.55 – Lamela verkar nu att stanna kvar i Spurs. Enligt många tidningar så ska affären vara helt död. Verkar vara så att enbart ett lån var intressant från första början

23.57 – Får ändra mitt ovanstånde inlägg. Tydligen ska det vara så att affären Berahino till Spurs vill göras klar innan man släpper Lamela. Känns inte som att Lamela kommer lämna med bara 3 minuter kvar

00.00 – Då tackar vi för ikväll. Vi synes här i morgon igen. Det känns som det kan hända en del grejer ändå. Men nu är alla fönster förutom just det Engelska fönstret stängt. Och det stänger klockan 19.00

44 comments

  1. Mattias Sjögren

    Även om jag tror mycket på både Bentaleb o Mason så hade det varit skönt med en stark DM, men nu är det som det är.
    Jag gillar ungdomssatsningen riktigt mycket o tror den kan skörda framgångar(I sinom tid)
    Tror både Son och N´Jie kan avlasta Kane vid behov. COYS!

  2. Bra med EPL-lån på Yedlin.
    Synd att Ade stannade men inte Roberto.
    Spännande med N´Jie och Son.
    Borde kanske ha behållt Stambouli tills vi haft en ersättare, ser lite tunt på centrala mitt.
    Superbra att Hugo och Kane stannade.

  3. Aaron Lennon’s permanent move to #EFC also has until 8pm to go through. Paperwork submitted and accepted by PL.

  4. Som så ofta tidigare försöker en spelare bråka sig bort från sin klubb och den typen av spelare är jag inte intresserad av i den finaste av tröjor. Sjukt osympatiskt!

    Att Ade är kvar i truppen får ses som ett misslyckande. Och som följd av det att vi inte fick in någon ny anfallare. Katastrof.

    Annars är väl fönstret mest en utförsäljning av ”dö-kött” och inköp av två bra (Son & Alderweireld) + några truppspelare.

    Fönstret mest positiva är att Hugo stannade!

    Det här fönstret gjorde det väldigt klart att vi (hur gärna vi än vill tro det) inte tillhör top 4-5

  5. Levy langa upp lädret och signa Austin NU!!
    Du hittar ingen bättre striker som man vet fungerar i PL för de pengarna!

  6. Michu finns också. Om man vill ha en till i truppen. Men han är ju riktigt kall efter ett år på Napolis läktare.

  7. Om Kane går sönder så blir det direkt pinsamt. Javier Hernandez för under 10, Austin för 15 och Remy fanns på marknaden i somras (har jag för mig).

  8. Kom igen nu då!
    Signa en striker.

  9. Är Loic Remy på marknaden?
    Vore väl ett bra alternativ enligt mig.

    • Nej. Är väl typ bara Charlie Austin som är på marknaden men ingen lägger ju bud..

      • Ofattbart att ingen lägger ett bud på en striker som man vet klarar av spelet och kan göra många mål i PL!
        Levy öppna plånboken och signa Austin NU!!

    • UmeJacobsson

      Kan inte se något om det iaf. Däremot så är de precis som Peter säger. Charlile Austin som de ryktas mest om

  10. Hoppas att Lennon och Ade försvinner.
    Mest för sakens skull, har de inga tröjnummer så är det förödande att ha dem kvar.
    En striker är ett måste, helst en etablerad.
    Blir Andros och Lamela kvar så räcker det med en mittfältare.
    Jag blir inte förvånad om vi signar någon som Perez från Newcastle. Ligger ju i klubbens filosofi liksom.

  11. Öka Levy!!!
    Hellre Austin för 15 än Berra för 25!
    Adebayor tjänar för bra o förhalar ju bara, blir kvar!

  12. Tyvärr (som vanligt) har spurs ingen cl fotboll att erbjuda nyförvärv. Det blir bara en del att locka med kvar..det är en fet plånbok. Den verkar dock ligga kvar i bakfickan. Spurs har hamnat i en rävsax där vi tvingas sälja billigt och handla dyrt. Sånt gör ont i ett spurshjärta..vi vill ju alla se ett framgångsrikt spurs!

  13. UmeJacobsson

    Victor Moses klar för West Ham. Så ingen Moses för Spurs. Lutar mer och mer åt Beharinho som vår ”enda” signing idag

  14. UmeJacobsson

    Oddsen på att Spurs ska köpa spelare den sista dagen är väldigt låga enligt betfair. Så de känns ju som att något kommer att hända

  15. UmeJacobsson

    Jelavic klar för West Ham. Så ingen Ade dit.

  16. UmeJacobsson

    Aaron Lennon is close to a £5m move to Everton after Tottenham lowered their asking-price. (Source: Daily Mail) #DeadlineDay

  17. UmeJacobsson

    Mycket snack om Lennon till Everton nu. Wanyama blir nog inte av.
    Tyvärr så snackas de om Perez igen.
    Inget nytt om Witzel

  18. Sources inside Newcastle: ”Perez is going nowhere”
    ..tack för det!

  19. The original JJetset ‏@jetsetyid 7 minför 7 minuter sedan
    Bill Withers most famous song ….. #COYS #Berahino

    (Lovely day)

  20. Adebayor verkar vara på väg till West Ham. Spurs enda spår verkar vara Berahino och Wanyama där vi inte kommer få någon utav dom. Är så säker på att det slutar med en eller två skitspelare. (Läs Pato och Moses)

  21. Gillar inte pato..och är det första han gör att joina gooners Twitter så kan han bli där han är…

  22. Lugnet före stormen…känns mer som kvällsbrisen 😳

  23. Asså, Damiao är på tapeten igen, jag tycker det är spännande, KBK

  24. Gör vi oss av med Lamela för att plocka in spelare som Pato/Perez/Moses så blir jag skogstokig.

  25. Vill behålla Lamela….

  26. Thomas Erlandsson

    Försäljning eller lån?

  27. Thomas Erlandsson

    Tack o adjö Lamela säger jag och inte med tårar i ögonen. För klen och långsam för PL.

  28. Johan Sjöström

    Tråkigt med Lamela. Jag önskade så att han skulle lyckas. Men det verkar svårt att lyckas som nykomling i Spurs. Vad är ratiot senaste 5 åren? 2/20?

  29. Thomas Erlandsson

    Tack för jobbet ni lägger ner. Känns dock lite hopplöst att man inte kan ha löst transfer innan sista dagen.

  30. UmeJacobsson

    Grym är du!!!

  31. Tack för bra uppdateringar!

  32. När blir Damiao klar ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.