Vinn biljetter till White Hart Lane: Delta i THSS-tipset!

Är du en mästertippare? Äger du kanske en ”13-rätt är respekt” t-shirt? Då har du nu chansen att vinna biljetter till Tottenhams matcher på White Hart Lane genom att delta i THSS-tipset för säsongen 2015/16.

Som medlem i THSS har du många förmåner (för mer info om medlemskap tryck här) och en av dem är att du får delta i THSS-tipset. Om du inte är medlem idag bör du därför säkra medlemskapet och registrera dig på hemsidan. Därefter kan du tippa Tottenhams matcher. Varje match går att tippa fram till avspark vilket betyder att du kan göra djuplodade analyser baserat på färsk information så sent som möjligt innan bollen är i rullning. Vi kommer att lägga till cupmatcher under säsongens gång så det gäller att hänga med så att ni inte missar några matcher!

I potten i år:

  • Månadsvinnare: som månadsvinnare vinner du en matchbiljett* till White Hart Lane. (Du bekostar resa och boende själv.) Du får dessutom en notis om din expertis publicerad på hemsidan att skryta med där vi intervjuar dig om ditt Spursande!
  • Säsongsvinnare: den tipparen med mest poäng på slutet av säsongen vinner en plats på medlemsresan vilket innebär matchbiljett och tre nätter i delat dubbelrum. Du får även en plats i historien som säsongsvinnare!

Om du skulle missa att tippa en eller flera matcher är givetvis detta olyckligt för din totala poäng men du kan närsomhelst hoppa in och ur och tillbaka i tipset.

Du hittar tipset genom att navigera från fliken ”Supporterklubben” ner till THSS-tipset. Om du är inloggad och betalande medlem för säsongen 2015/16 kan du klicka direkt här för att komma till tipset. Om du stöter på frågor eller problem kan du maila redaktionschef@tottenhamhotspur.se.

Lycka till önskar styrelsen i THSS!

*medlemskap i officiella supporterklubben krävs för matchbiljetten. (Lilywhite-bronze) Läs mer här. Matchbiljetter gäller kategori B och C match. Vinsten gäller för säsongen 2015/16. Om person under 18 år vinner måste målsman följa med på egen bekostnad.

11 comments

  1. Varför kan inte jag fylla i tipset?
    Måste man göra något särskilt?

  2. När läggs nya matcherna in?

  3. Thomas Erlandsson

    Nu skall nio kunna se era poäng. de som skickade mail inför United kommer jag uppdatera så fort admin sidan är klar så ni behöver inte oroa er. Denna veckan skall en sammanställning på utfallet komma fram så vi kan se vem som leder etc..

  4. var inte på tipset nu… har inte fått en enda poäng… 🙁

  5. Var framgår det i reglerna att man var tvungen att fylla i alla matcher innan första omgången? Jag fyllde i ett antal matcher och tänkte att jag fyller i resten efter hand och uppdaterar men nu visar det sig att mitt tips i första matchen (2-0 till Man U) har tagits bort och att jag inte har fått poäng. Var jag tvungen att fylla i 0-0 på alla matcher och sedan uppdatera med nya tips för att det skulle ha räknats?

  6. Per-Anders Carlsson

    Trevligt med tipset igen. Hur blir det i år med cupmatcherna? Kommer de att läggas till efter hand? Eller är det bara ligan som ska tippas?

    • Gunnar Peterson

      Alla matcher kommer efterhand som de är fastställda att läggas till. I alla fall om det blir som tänkt och planerat, Per-Anders

      • Per-Anders Carlsson

        OK! Det vore kanske ide att skriva in det i instruktionen ovan. Det var en hel del, bl a jag ;), som missade det förra året…

  7. I år då…

  8. Härligt med en ny teknisk säker set-up! Och lyxiga priser varje månad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*