Tottenham spelar match mot MLS All Star Team i sommar

dsgp_730b

Tottenham Hotspur meddelade under gårdagen (onsdag 15 april) att man kommer spela en träningsmatch i USA i sommar. Tottenham är inbjudna att delta i ”2015 AT&T Major League  Soccer All Star Game” där man helt enkelt ställs mot ett All Star-lag från den amerikanska ligan.

Matchen, som kommer vara den enda försäsongsmatchen utanför Europa i sommar, spelas den 29 juli på Dick’s Sporting Goods Park som ligger strax utanför Denver i Colorado. Journalister i USA påstår att matchen är en del av uppgörelsen när man sålde Clint Dempsey till MLS förra året. Det kan bli ett kärt återseende för några ex-Tottenhamspelare då både Robbie Keane och Clint Dempsey bör vara med i diskussionen om en plats i det amerikanska All Star-laget.

Pochettino har under året sagt att han gärna ser att Tottenhams försäsong tillbringas innanför Europas gränser i sommar, men det blir alltså en avstickare till USA i slutet av juli. Tottenham ansluter sig till en skara tillsammans med Bayern München, Chelsea, AS Roma och Manchester United, som alla spelat All Star-matchen tidigare.

THFC: http://www.tottenhamhotspur.com/news/tottenham-hotspur-to-play-mls-all-stars-150415/

Av: Joakim Wallgren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.